Frigider cu 2 usi Star-Light CDD-210API, 207 l, Clasa A+, H 142 cm, Alb – pret accesibil

Chiar daca la prima vedere brandul Star-Light nu va zice mare lucru, merita sa acordati o sansa acestui electrocasnic, mai ales daca sunteti in cautarea unui frigider la un pret foarte mic care sa se incadreze intr-un buget redus.

Din punct de vedere al design-ului putem spune ca acest frigider este complet alb, nu are manere iar deschiderea usilor reversibile este standard, spre dreapta. Pe usa congelatorului este inscriptionat numele producatorului. Nu exista dozator extern si nici afisaj electronic. Frigiderul este asezat pe patru picioare stabile si masoara 142 cm latime, 55 cm lungime si 55 cm adancime. Este prevazut cu sistem de iluminare interioara si termostat ce se poate regla.

verifica-pret1

Star-Light CDD-210API este prevazut cu doua usi, are congelatorul in partea de sus si frigiderul in partea inferioara. Capacitatea totala de stocare pentru alimente si recipiente este de 107 litri din care 166 litri sunt alocati pentru frigider. Datorita unui consum energetic de 170 kWh/ an acest frigider a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+. In comparatie cu modelele anterioare lansate pe piata de catre acest producator, CDD-210API are un consum cu pana la 20% mai mic, in conditiile in care isi pastreaza calitatile privind racirea. Uitati de grija incarcarii facturilor la curent.

Star-Light CDD-210API

In ceea ce priveste frigiderul putem spune ca alimentele se pot organiza pe 3 rafturi de sticla si exista inca 3 suporturi direct pe usa. Aici puteti depozita alimente mai mici sau recipiente inguste (sticle, cutii, oua etc). Din dotare nu lipseste un compartiment special creat pentru depozitarea legumelor si fructelor. In plus, exista o zona dedicata conservarii in bune conditii a untului si branzeturilor.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

In congelator nu exista mai multe compatimente, insa veti gasti un raft de sarma pe care puteti aseza alimentele pe care doriti sa le congelati. Daca in cazul frigiderului dezghetarea se face in mod automat, lucru care va scuteste de o activitate neplacuta si solicitanta, trebuie sa stiti ca in ceea ce priveste congelatorul dezghetarea trebuie realizata in mod manual.
In concluzie iata care sunt avantajele si minusurile frigiderului Star-Light CDD-210API. Merita sa investiti in el? Decizia va apartine.

Puncte forte

– pret excelent (mult mai mic in comparatie cu alte modele cu performante similare)
– ergonomic (organizat foarte bine in interior)
– 2 ani garantie cu posibilitate de extindere
– spatiu mare de stocare pentru alimente si recipiente
– compartiment pentru unt/ branzeturi
– sistem de dezghetare automata
– livrare gratuita

Puncte slabe

– nu are dozator de apa
– nu are afisaj electronic
– dezghetare manuala pentru congelator

Comentarii

Leave a reply

Review IT