Star-Light DWV-106FI – masina de spalat vase incorporabila cu un raport calitate-pret foarte bun!

Accesibila, eleganta si foarte spatioasa, Star-Light DWV-106FI este o noua masina de spalat vase incorporabila de la Star-Light, brandul propriu de electrocasnice al marelui retailer IT eMAG, care se remarca in special printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil, masina de spalat marca Star-Light este ideala pentru spalarea rapida si foarte eficienta a vaselor dumneavoastra, gratie dotarilor sale de inalta calitate.

Designul sau este unul complet incorporabil si foarte ingust, cu o latime de doar 45 de centimetri, se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare gri si totodata de un display de tip LED foarte intuitiv. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 32 de kilograme si masoara 81,5 centimetri pe inaltime, 45 de centimetri latime si o adancime de 55 de centimetri, avand insa un nivel redus de zgomot de maxim 57 dB.

PROMOȚIE Star-Light DWV-106FI, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+ – verifică preț

Masina de spalat vase incorporabila de la Star-Light este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 237 kWh, respectiv un consum anual de apa de aproximativ 3640 de litri. Pe langa toate, masina de spalat mai integreaza un cos reglabil pe inaltime, un cos pentru tacamuri, un suport fix pentru farfurii, un suport pentru cani si nu in ultimul rand nu compartiment de sare.Star-Light DWV-106FI

Caracteristicile sale generale includ un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Rapid, Bio/Eco, Prespalare, Super si Igiena), precum si o capacitate generoasa de spalare de pana la 10 seturi complete de vase, ceea ce asigura o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra. Pe langa toate acestea, optiunea de incarcare la jumatate ofera o curatare rapida si la fel de buna a unei cantitati mai mici de vase, la un consum redus de resurse.

Comentarii

Leave a reply

Review IT