Aragaz Star-Light FCF50GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox – cu design elegant și foarte perfromant

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preț Star-Light FCF50GRTS

Aparatele electrocasnice Star Light deși sunt produse românești, acestea sunt de cea mai bună calitate, fiind dotate cu tehnologii și funcții avansate. Aragazul este unul dintre aparatele electrocasnice fără de care o bucătărie nu ar putea exista. De aceea producătorul Star Light a proiectat și realizat aragazul Star-Light FCF50GRTS pentru a da pasionaților de bucătărie posibilitatea de a experimenta orice rețetă culinară. Prețul acestui aragaz este destul de mic, putând fi cumpărat de oricine își dorește un aragaz performant care nu costă mult.

Aspect Star-Light FCF50GRTS

Aragazul Star-Light FCF50GRTS are un aspect deosebit, fiind creat cu o carcasă din inox, cu liniile fine, rotunjite și fluide.  Plita este dotată cu un număr de 4 arzătoare cu alimentare pe gaz. Grătarul este realizat din fier rezistent la greutăți foarte mari și este format din două bucăți dispuse vertical pe câte două ochiuri. Cuptorul are o capacitate de 56 de litri și este dotat cu grill, rotisor și iluminare interioară. Capacul aragazului este realizat din sticlă iar ușa cuptorului este realizată din sticlă termorezistentă cu rama de culoare neagră, pe care este montat un mâner de culoare argintie.  Dimensiunile aragazului Star-Light FCF50GRTS sunt de 85 x 50 x 55 cm cu lățimea de 50 cm, oferind posibilitatea de a putea fi dispus chiar și într-o bucătărie de dimensiuni mai mici.

Caracteristici Star-Light FCF50GRTS

Aragazul Star-Light FCF50GRTS este dotat cu o plită  cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, și anume un arzător mare cu puterea de 2,5 kw, un arzător mic cu puterea de 0,9 kw și două arzătoare normale cu puterea de 1,65 kw. Toate cele 4 arzătoare  au aprindere electrică și dețin sistem de siguranță împotriva incendiilor. Cuptorul este dotat cu iluminare interioară pentru a permite vizualizarea prin geamul ușii, fără a o deschide, starea preparatelor din interior. Fiind dotat cu grill și rotisor, acesta permite gătirea diferitelor rețete culinare de tip grill sau rotisor, după propriile rețete sau din cartea de bucate.

Citește și:  REVIEW - Kuvings B3500S

În cuptor se pot coace tot felul de aluaturi pentru toate tipurile  de prăjituri și blaturi pentru tort.  Aprinzătorul cuptorului deține sistem de siguranță împotriva incendiilor. Cu timer-ul nu trebuie să mai stai tot timpul cu ochii pe preparatul din cuptor, deoarece acum ai posibilitatea de a stabili timpul de preparare. Atât alimentarea arzătoarelor plitei cât și alimentarea cuptorului se fac cu gaz. Accesoriile acestui aragaz sunt o tavă și un grătar realizate din materiale de bună calitate.

Review Star-Light FCF50GRTS

Star-Light FCF50GRTS este un aragaz foarte elegant și foarte modern ce poate fi încadrat în mobilierul oricărei bucătării pentru a da acesteia un plus de eleganță. Star-Light FCF50GRTS este dotat cu toate caracteristicile necesare gătirii și preparării diferitelor rețete culinare. Acesta este dotat cu 4 arzătoare, cuptor, grill și rotisor, sistem de iluminare a cuptorului, siguranță împotriva incendiilor, timer, aprindere electrică, practic tot ceea ce ai nevoie într-o bucătărie, pentru a face orice rețetă culinară, fără să fii restricționat. Aragazul Star-Light FCF50GRTS este recomandabil oricărei familii indiferent de numărul membrilor acesteia și poate fi încadrat atât într-o bucătărie mare cât și în una de dimensiuni mai mici.

Pro: inox, grill, rotisor, timer, 4 arzătoare

Contra: nu deține

Aragaz Star-Light FCF50GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox – cu design elegant și foarte perfromant
4.3 (86.67%) 3 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply