Masina de spalat rufe Star-Light WM-510AP, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb – pentru micile familii

Star-Light WM-510AP este fara indoiala una din cele mai ieftine masini de spalat de pe paiata din Romania, un model care si-a facut aparitia chiar in toamna acestui an, un model pe care il recomandam familiilor mici, fara prea mari pretentii si care isi doresc o masina de spalat automata.

Chiar daca este un model ieftin, caracteristicile sunt destul de bune, adica avem o capacitate de 5 kg si o clasa de eficienta energetica A+, adica avem un consum redus de apa si de energie, as putea spune o masina de spalat rufe economa care aduce bucurie unei mici familii.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Star-Light WM-510AP  

Probabil daca ati ajuns la acest articol aveti foarte multe intrebari despre acest model si incepem prin a va spune ca Star-Light este proprietatea lui eMAG, pare greu de crezut, insa Wink şi Star-Light sunt doua branduri proprii de electronice şi electrocasnice, asa ca nu avem cum sa ne facem griji cu privinta la calitate si la garantie pentru ca cei de la eMAG si-au stabilit foarte bine obiectivele si nu au de gand sa dea gres cu ele.

Masina de spalat rufe Star-Light WM-510AP, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Dupa cum spuneam si mai sus, Star-Light WM-510AP are o capacitate de incarcare de 5 kg si o clasa de eficienta energetica A+, pe langa toate acestea, WM-510AP vine cu o viteza de centrifugare de 1000 RPM, as putea spune ca se apropie foarte mult de masinile de spalat rufe mai scumpe, acelea care depasesc 1000-1200 lei.

Chiar daca este un produs ieftin, calitatea nici nu se pune la indoiala atat timp cat face parte din proiectul eMAG, pot adauga mici detalii care conteaza atunci cand achizitionam acest prods, de exemplu avem o functie speciala de control al balansului, astfel avem un zgomot redus si o vibratie aproape inexistenta. Daca la vechile modele, masina de spalat rufe se plimba prin baie, ei bine, datorita acestui sistem am elimnat aceasta problema.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Vine cu un numar de 12 programe, toate acestea aduc un plus de imagine pentru Star-Light WM-510AP, aici putem evidentia extraclatire, bumbac, lana, sintetice, delicate si multe altele pe care le putem selecta printr-o singura apasare de buton.

Ca si detalii tehnice vreau sa aduc in prim plan zgomotul facut de Star-Light WM-510AP, la spalare avem un zgomot de 58 dB, iar la centrifugare avem un zgomot de 77 dB. Tot in acest paragraf putem sa evidentiem ca materialul tamburului este de inox, iar cuva este din Polipropilena.

Acestea fiind zise, recomandam modelul prezentat micilor familii care isi doresc o masina de spalat rufe care sa aibe un pret bun si care sa ofere siguranta unor haine curate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT