Star-Light WMM-508AP – masina de spalat vase cu un raport calitate-pret foarte bun!

Numai buna pentru o singura persoana sau familie medie si chiar mai mare, masina de spalat rufe Star-Light WMM-508AP cu incarcare frontala beneficieaza de un raport calitate-pret excelent, oferindu-va tot ce aveti nevoie in utilizarea zilnica de la un astfel de aparat electrocasnic, aceasta fiind disponibila la un pret foarte accesibil.

Design elegant al masinii de spalat se potriveste perfect in orice tip de bucatarie, baie sau chiar hol, beneficiiid de o carcasa simpla de culoare alba, o cuva din polipropilena, un tambur din Inox cu volum de 38 de litri, dar si de un hublou transparent cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga, in timp ce aceasta are dimensiunile de 85 x 58,5 x 47 centimetri si o greutate de 50 de kilograme.

PROMOȚIE Masina de spalat rufe Star-Light WMM-508AP, 5 kg, 800 RPM – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+ ofera un consum mult mai eficient de energie electrica si apa fata de clasa A, ceea ce rezulta un consum energetic anual foarte redus, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 8250 de litri. In plus, sistemul special de detectare a spumei permite indepartarea excesului de spuma a tuturor ciclurilor de spalare, pentru o eficienta ridicata a masinii de spalat rufe.Star-Light WMM-508AP

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-508AP dispune de o capacitate suficienta de incarcare de pana la 5 kilograme, permitandu-va sa spalati rapid toate hainele dumneavoastra, o viteza decenta de centrifugare de maxim 800 rotatii pe minut pentru o uscare foarte buna a rufelor intr-un timp cat mai scurt, dar si un numar de nu mai putin de 8 programe speciale de spalare.

Cele 8 programe speciale de spalare, printre care Extra-Clatire, Prespalare, Autocuratare, Bumbac, Lana, Sintetice, Intensiv si Delicate, asigura o curatare eficienta si de cea mai buna calitate a tuturor rufelor, indiferent de tipul sau materialul acestora. Pe langa toate aceastea, masina de spalat rufe accesibila cu incarcare frontala mai include un selector de centrifugare ce permite alegerea programului ideal pentru fiecare rufa in parte.

Comentarii

Leave a reply

Review IT