Star-Light WMV-712A++ – masina de spalat practica si foarte eficienta din clasa A++, la pret avantajos!

 Preţ Star-Light WMV-712A++

In cazul in care va doriti o masina de spalat practica si eficienta la un pret avantajos, atunci speram ca acest review sa va fie de ajutor in alegerea produsului pentru ca astazi va prezentam modelul Star-Light WMV-712A++, o noua masina de spalat rufe frontala cu capacitate buna si multe programe de spalare. Masina de spalat Star-Light este disponibila deja in oferta celor de la eMAG.ro si a altor magazine online din Romania la un pret foarte mic pentru dotarile sale bune si orice tip de buget, in timp ce pe aceasta o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor normale si chiar ceva mai numeroase.

 Review Star-Light WMV-712A++

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Star-Light se va integra perfect in bucataria voastra, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alb, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED) si de un hublou transparent de culoare negru/argintiu (cu diametru de 30 centimetri). In plus, aceasta are dimensiunile normale de 84,5 x 59,7 x 52,7 centimetri si o greutate de aproximativ 62,5 kilograme, in timp ce masina de spalat de la Star-Light produce un nivel de zgomot de doar 58 dB la spalare si de maxim 78 dB la centrifugare.

Masina de spalat Star-Light WMV-712A++ are o clasa de eficienta energetica A++ si un consum redus de resurse, inregistrand asadar un consum anual de energie estimat la 212 kWh/an si de numai 1,06 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 10337 litri pe an si de 50 litri de apa pe ciclu. Aceasta dispune de o viteza maxima de centrifugare de pana la 1200 rpm, 15 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Baby Care, Sport si altele) si de o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la sfarsitul ciclului de spalare.

In ceea ce priveste programele sale speciale la spalare, masina de spalat Star-Light include in principal programul Intensiv pentru rufele foarte murdarie, programul Baby Care pentru articolele copilului si a persoanelor sensibile, programele Eco si Rapid pentru hainele usor murdare, programul Delicat pentru hainele de matase/lana, precum si programul Mixt pentru hainele sintetice si bumbac. Masina de spalat WMV-712A++ de la Star-Light  include o optiune de programare intarziata, un program personalizat la alegere de spalare, o functie de reglare temperatura si un sistem de siguranta impotriva celor mici.

Star-Light WMV-712A++

7 kg, 1200 RPM, Display LED, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat rufe Star-Light WMV-712A++ reprezinta, din punctul nostru de vedere, o alegere ideala pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat practica si foarte eficienta la un pret avantajos, deoarece aceasta poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate bune la ciclul de spalare fara a afecta tesatura lor sau a consuma multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT