REVIEW: Stiga Collector 46S – RS 100 OHV – Ergonomică și ușor de manevrat, 3.5 CP, 45 cm

Preț Stiga Collector 46S – RS 100 OHV

Stiga Collector 46S – RS 100 OHV este o mașină de tuns gazonul, cu alimentare atât pe benzină cât și pe electricitate. Mașina are un număr fix de rotații ale motorului. Modelul cu o cutie colectoare încăpătoare, de 25 de litri, este proiectată pentru lucrul pe o suprafață de 1300 mp. Cutia de depozitare a ierbii poate fi îndepărtată, iar roțile din spate ale mașinii de tuns, pot fi extinse. Stiga Collector 46S – RS 100 OHV are o punte robustă și este ușor manevrabilă. Prețul mașinii de tuns gazonul este destul de convenabil pentru cei ce au nevoie de ea.

Masina de tuns gazonul pe benzina Stiga Collector 46S - RS 100 OHV, 3.5 CP, 45 cm

Stiga Collector 46S – RS 100 OHV, 3.5 CP, 45 cm

Review Stiga Collector 46S – RS 100 OHV

Mașina de tuns iarba motorizată, Stiga Collector 46S – RS 100 OHV pe benzină, este echipată cu recipient de colectare a ierbii. Acest model este alegerea ideală, în cazul în care îți dorești o tundere estetică și aprofundată a ierbii. Mașina de tuns este realizată cu un șasiu din oțel, roți din poliuretan și sac colector din material textil rezistent. Capacitatea sacului de colectare este de 25 de litri, iar o caracteristică practică a dispozitivului este capacitatea de a elimina iarba colectată. Aceasta poate funcționa și fără coșul colector, putând elibera iarba tăiată pe laterale. Recipientul detașat permite mașinii tăierea ierbii de înălțime mare.

Stiga Collector 46S – RS 100 OHV are o putere de 1600 wați cu o putere a motorului de 3,5 cp. Lama de tăiere ce are o lățime de 45 cm, permite modificarea înălțimii de tăiere a ierbii. Aceasta poate fi setată în intervalul 2,5 cm – 6,5 cm.   Mașina de tuns dotată cu 3 trepte de tăiere, permite selectarea înălțimii de tăiere de la maneta de oțel de pe mânerul utilizatorului. Pe echipament este indicat gradul de tăiere și funcția de mulcire. Cu o astfel de funcție, nu doar mașina de tuns gazon tunde, ci de asemenea, fertilizează resturile de iarbă tăiată.

Mașina de tuns gazonul Stiga Collector 46S – RS 100 OHV cu funcționare pe benzină, autopropulsată, face referire la roțile din spate ale dispozitivului. Aceasta preia o parte din sarcina operatorului, permițând întregul volum de lucru cu un minim de efort. Roțile din spate îmbunătățesc manevrabilitatea și permeabilitatea mașinii de tuns iarba. Mânerul ergonomic poate ghida ușor mașina de tuns iarba, pe orice parte a gazonului. Acest mâner este pliabil, iar mașina poate fi transportată și depozitată mult mai ușor. Mașina de tuns iarbă rulează cu un motor  pe benzină în patru timpi. Stiga Collector 46S – RS 100 OHV dispune de o funcționare mult mai silențioasă și o pornire mult mai ușoară.

Stiga Collector 46S

Masina de tuns gazonul

Părerea noastră despre produs

Cu această mașină de tuns iarba Stiga Collector 46S – RS 100 OHV, se pot obține cele mai bune rezultate, într-un mod ușor, mai ales că gazonul necesită o îngrijire specială. Compania suedeză Stiga oferă utilizatorilor modelul de cositoare electrică și pe benzină, ce satisface cu siguranță chiar și cei mai exigenți utilizatori. Aceasta beneficiază de opțiuni disponibile, putere și în consecință performanță. Cositoarea combină toate calitățile, cu un rezultat excelent, utilizare în siguranță, durabilitate și o tundere excelentă a ierbii. Autopropulsarea se aplică după cum sugerează și numele, la seria Collector. Cositoarea din această serie aparține unei familii de mașini simple, dar puternice și de înaltă calitate.

 – Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Stiga Collector 46S – RS 100 OHV este destinată suprafețelor de dimensiuni mici și medii, fiind foarte convenabilă, deoarece este permisă reglarea nivelului de tăiere, alegând înălțimea optimă de tăiere a ierbii. Stiga Collector 46S – RS 100 OHV este destul de populară, deoarece aceasta este mai mult decât funcțională. Ergonomică, fiabilă, îndeplinește ușor funcțiile care îi sunt atribuite, în timp ce costul ei este foarte redus.

Mașina de tuns gazonul Stiga Collector 46S – RS 100 OHV este echipată cu un motor fiabil și performant RS 100 OHV. Caracterizată prin lama de tăiere cu lățimea de 45 cm, aceasta permite reglarea înălțimii de tăiere, pe trei nivele. Stiga Collector 46S – RS 100 OHV, este echipată cu un coș colector din material textil, cu o capacitate de 25 litri.   

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT