Studio Casa Bianco WM1006 – masina de spalat rufe cu un raport calitate-pret foarte bun!

Cu un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere, masina de spalat rufe Studio Casa Bianco WM1006 este recomandata tuturor celor care vor sa se bucure de o curatare eficienta si de inalta calitate a rufelor sale, fara a depune prea mult efort. Disponibila si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil, aceasta vine cu un design elegant, display LED, clasa energetica A+, o viteza mare de centrifugare, un numar de 8 programe speciale de spalare si o capacitate buna de incarcare.

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Studio Casa ofera un design modern ce va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, potrivindu-se de asemenea oriunde in baia sau chiar bucataria dumneavoastra. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, un display LED foarte intuitiv, un tambur fabricat din otel inoxidabil si de un hublou transparent cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga la un unghi de pana la 180 de grade.

PROMOȚIE Bianco WM1006 A+, 6 kg, 1000 Rpm – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de clasa A, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 196 kWh, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 9240 de litri. In plus, masina de spalat automata are o greutate de 54 de kilograme si masoara 85 de centimetri pe inaltime, 47 de centimetri latime si o adancime de 59,5 centimetri, beneficiind de un nivel redus de zgomot de doar 58 dB la spalare.Studio Casa Bianco WM1006

Masina de spalat rufe Studio Casa Bianco WM1006 dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1000 de rotatii pe minut, un display de tip LED pentru afisarea timpului de spalare ramas, etapele programului selecatat, etc., un numar de 8 programe speciale de spalare si nu in ultimul rand de o capacitate generoasa de incarcare de pana la 6 kg, oferindu-va asadar posiblitatea de a spala rapid si foarte eficient o cantitate suficienta de haine, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT