Masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B Blackline Family, 800 W, 12 programe, Negru – ideal pentru casa ta

Campanii de reduceri
eMAG - Cumpără la reducere de Stock Busters 16-18 iulie 2019
altex.ro - Răcoreștete cu prețuri mici
elefant.ro - Super reduceri la carti si ceasuri
evomag - Festivalul reducerilor
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preţ Studio Casa BM 1401 B Blackline Family

Maşina de făcut pâine Studio Casa BM 1401 B Blackline Family este un aparat electrocasnic care economiseşte timpul şi reduce efortul de preparare a pâinii, umplând casa cu mirosul şi savoarea ei. Pâinea preparată acasă este mult mai ieftină decât la supermarket, mult mai naturală şi mai sănătoasă şi cu ajutorul setărilor, poţi realiza mai multe specialităţi de panificaţie şi patiserie. Pentru a beneficia de toate acestea, nu trebuie decât să cumperi această maşină de făcut pâine, mai ales că preţul ei este destul de convenabil.

Aspect Studio Casa BM 1401 B Blackline Family

Studio Casa BM 1401 B Blackline Family este un aparat electrocasnic pentru făcut pâinea, iar în ceea ce priveşte aspectul, este o maşină compactă, cu o carcasă de culoare neagră îmbinând stilul creativ cu calitatea. Pe carcasă este dispus un panou de dimensiuni mari, LCD, de comandă, pentru setarea diverselor programe. Culoarea neagră a carcasei face ca maşina de pâine Studio Casa BM 1401 B Blackline Family să reprezinte un accesoriu modern pentru orice bucătărie, care nu trebuie să fie neaparat foarte modernă, deoarece însuşi aparatul va constitui plusul de eleganţă şi modernism pentru aceasta.

Studio Casa, BM 1401 B Blackline Family, 800 W, 12 programe
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Studio Casa BM 1401 B Blackline Family

Studio Casa BM 1401 B Blackline Family este o maşisă de făcut pâine care are o capacitate maximă a cuvei de  1.250 grame, putând opta pentru o capacitate minimă de 750 grame sau 1000 grame. Aceasta funcţionează la o putere de 800 w, aducând economie la curentul electric. Printre cele 12 programe pe care le deţina această maşină de făcut pâine, găsim un program rapid care poate realiza o pâine într-un timp de 30 de minute, programul de pornire întârziată ce poate fi setat să înceapă prepararea pâinii înainte ca tu să te trezeşti, funcţia automată de păstrare la cald şi multe altele.

Programul de cozonaci te va ajuta să prepari minunaţii cozonaci care nu îţi ies întotdeauna, atunci când îi pregăteşti manual. De aceasă dată, maşina de făcut pâine îi va prepara astfel încât aspectul lor să fie pe măsura aşteptărilor. Printre accesorii se găseşte un dispozitiv pentru coacerea baghetelor de pâine, realizând în acest fel, minunatele baghete atât de gustoase şi de preferate de toată lumea. Pentru că este un aparat electrocasnic ce se alimentează la curentul electric, maşina de făcut pâine dispune de un cablu de alimentare de 1,5 m.

Review  Studio Casa BM 1401 B Blackline Family

Maşina de făcut pâine Studio Casa BM 1401 B Blackline Family poate realiza pâine cu trei nivele de rumenire, cu coaja mai subţire, medie sau mai crocantă. Poate frământa, dospi şi coace pâine simplă, pâine fără gluten, integrală, baghetă franţuzească, cozonac, diverse produse de patiserie, utilizând diferite tipuri de cereale şi făină dar poate face de asemenea şi gem sau compot. Având o funcţie de programare întârziată, te poţi trezi dimineaţa cu mirosul de pâine proapătă atât de apetisant. Studio Casa BM 1401 B Blackline Family este util oricărei familii, mai ales dacă printre membrii ei se află şi copii.

Pro: 12 programe, preţ mic, dispozitiv pentru baghetă

Contra: nu deţine

Masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B Blackline Family, 800 W, 12 programe, Negru – ideal pentru casa ta
Votează acest produs
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

3 Comments
  1. Reply
    Titi 23 martie 2017 at 8:14

    Unde pot gasi manualul cu instructiunile de utilizare pentruStudio Casa BM 1401 Black?

  2. Reply
    Valeria Ciocîrlie 18 decembrie 2018 at 19:44

    Cum setez programul de 30 de minute?

Leave a reply