Studio Casa COM270A+ – combina frigorifica accesibila, eleganta si destul de spatioasa!

Recomandata pentru o singura persoana sau o familie medie, combina frigorifica Studio Casa COM270A+ este ideala pentru cei care isi doresc o racire/congelare rapida si de buna calitate a tuturor alimentelor sale, datorita unui raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere. Disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, aceasta vine cu un design elegant, clasa energetica A+, o capacitate decenta de depozitare si multe altele.

Designul simplu si modern al combinei frigorifice de la Studio Casa va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, potrivindu-se de asemenea in orice colt sau loc din bucataria sau chiar holul dumneaovastra. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, iluminare interioara pentru frigider, un termostat reglabil si usor de utilizat, dar si de doua usi reversibile cu un maner si o deschidere standard de la stanga spre dreapta.

PROMOȚIE Combina frigorifica Studio Casa COM270A+, 252 l, Alba – verifică preț

Combina frigorifica Studio Casa COM270A+ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 241 kWh si de numai 0,66 kWh pe zi (24 de ore). Capacitatea suficienta de depozitare se datoreaza unui volum net total decent de pana la 252 de litri, dintre care un volum net de 188 de litri il detine frigiderul iar restul volumului net total de 64 de litri ii revine congelatorului.Studio Casa COM270A+

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi reglabile din sticla, un suport pentru oua, un compartiment mare pentru fructe si legume, patru rafturi amplasate pe usa si nu in ultimul rand de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza la randul sau de trei compartimente spatioase pentru congelarea si totodata pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigiderului, o tava pentru gheata si nu in ultimul rand de un sistem de decongelare automat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT