Studio Casa DD220A+ – frigider cu doua usi, o capacitate decenta si clasa A+!

Recomandat pentru o singura persoana sau chiar o familie medie, frigiderul cu doua usi Studio Casa DD220A+ ar putea fi solutia ideala pentru racirea/congelarea destul de buna a alimentelor/mancarurilor proaspete, la un consum redus de energie electrica. Accesibil, elegant si destul de spatios, acesta se remarca in principal printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere, fiind disponibil la un pret cat se poate de accesibil pentru orice buget.

Designul clasic si modern al frigiderului cu doua usi marca Studio Casa va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare alba si a celor doua usi reversibile cu maner integrat si deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneaovastra. In plus, aceasta masoara 144 de centimetri pe inaltime, 55,3 centimetri latime si o adancime de doar 54,5 centimetri, avand insa un nivel redus de zgomot de doar 40 dB.

PROMOȚIE Studio Casa DD220A+ – frigider cu doua usi – verifică preț

Frigiderul cu doua usi Studio Casa DD220A+ este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 208 kWh si de numai 0,57 kWh pe zi (24 de ore). In ceea ce priveste capacitatea de depozitare, acesta include un volum net total decent de pana la 205 litri, si anume un volum net mare de 161 de litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total de 44 de litri ii revine congelatorului.Studio Casa DD220A+

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi din sticla, dintre care doua sunt reglabile pe inaltime, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe/legume, patru rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara, dar si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza la randul sau de un compartiment spatios pentru pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, o tava pentru gheata, precum si de un sistem de dezghetare automat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT