Aspirator cu filtrare in apa Studio Casa Hydra Tech Turbo, 1600 W – aspira profesional!

Aspiratoarele moderne au la baza o tehnologie inovatoare care le face sa fie mai eficiente. Este vorba despre filtrarea cu apa. Asa este si cazul aspiratorului Studio Casa Hydra Tech Turbo care are o putere de 1600W. Scapati de grija de a schimba si a achizitiona saci de fiecare data cand acestia se deterioreaza. Acum aspirarea se face mult mai simplu prin spalare si uscare.

Datorita sistemului Vacuum Lock, atunci cand porniti aspiratorul, rezervorul se va bloca automat. Acest lucru face ca utilizarea aspiratorului Casa Hydra Tech Turbo sa fie foarte sigura.

Un alt avantaj al acestui aspirator il reprezinta faptul ca reuseste sa spele aerul care intra in contact cu echipamentul. Atat praful, cat si alte impuritati, poluarea, toate sunt acaparate complet in apa, iar la final aerul va ramane mai sanatos si mai usor de inhalat.

Verifică noul preţ pentru Aspiratorul Studio Casa Hydra Tech

Deci impuritatile sunt extrase in apa, iar atunci cand goliti aspiratorul si aruncati apa cu praf si murdarie, nu exista riscul sa inhalati particule daunatoare.

In plus, acest echipament electrocasnic este prevazut cu un sistem special Double Suction, ceea ce inseamna ca are doua intrari pentru aer. Acestea au capacitatea de a mari viteza de circulatie a aerului si de a permite stocarea aerului si a prafului in mod diferit inainte de a atinge apa. Lucrul acesta este extrem de util pentru ca mediul extern din camera va ramane foarte curat. Exista multe persoane care sunt alergice la praf sau care sufera de diverse boli ale aparatului respirator (de exemplu astm) si care nu au putut folosi pana acum aspiratorul in mod corespunzator. Dar, acum datorita acestei noi tehnologii, vor putea aspira in camera fara probleme si fara riscul de a-si pune in pericol sanatatea. Oricine va aprecia ca atunci cand aspira nu va ramane praf in camera, ci atmosfera va fi mai curata.

Studio Casa Hydra Tech Turbo

Apiratorul Studio Casa Hydra Tech Turbo este extrem de igienic si cu siguranta veti aprecia acest lucru indiferent daca suferiti de alergii sau nu. Este echipat cu un filtru HEPA si are o capacitate de colectare de 1.2 litri. Puteti sa-l controlati foarte usor din maner si ce este foarte important este ca puteti curata atat suprafete dure (pardoseli, gresie), cat si covoare.

In pachet veti gasi o perie standard si una mica, un accesoriu pentru spatiile inguste, un tub telescopic din metal si un accesoriu special pentru a apira blana animalelor de casa.

Nivelul de zgomot este doar de 84dB, iar dimensiunile acestui aspirator sunt de 430 mm lungime, 395 mm adancime si 470 mm inaltime.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT