Synology RT1900AC – rata de transfer de 600 + 1300 Mb

3 antene puternice, un singur router si o viteza de transfer de 1900 Mb il face sa fie unul din cele mai performante de pe piata, este vorba de modelul Synology RT1900AC, un router care si facut aparitia la sfarsitul anului 2015, adica undeva inainte de black friday (sa speram ca o sa vine cu o reducere mai consistenta).

Synology RT1900AC suporta standardul 802.11ac, astfel router-ul poate atinge viteza de 1900 MB prin intermediul WiFi, o viteza colosala care face internetul mai rapid si mai stabil, exact ce avem nevoie pentru a ne bucura de un internet de mare viteza de la RDS si UPC.

Trebuie sa precizam ca vine si cu un sistem de operare numit “Synology Router Manager”, o interfata usor de utilizat care ne ajuta sa administram reteaua dupa bunul plac, ne ajuta sa ajustam setarile si sa il aducem la un nivel superior.

verifica-pret1

Dupa cum se vede si in poza, design-ul este unul elegant, ca orice router modern din zilele npoastre, iar pretul este unul pe masura performantelor, parca putin piperat pentru ca abia a fost lansat, insa cu siguranta in urmaotoarea perioada o sa avem reduceri de iarna.

Synology RT1900AC

Cu aplicatia Network Center putem sa limitam consumul de banda pentru o incarcare mai rapida, de asemenea putem sa blocam continutul neadecvat, o intreaga aplicatie care a fost optimizata in asa fel incat sa ne bucuram la maxim de performantele router-ului.

Synology Router Manager

Cele mai importante specificatii ale router-ului Synology RT1900AC:

 • Standard Wi-Fi: 802.11ac
 • Porturi LAN: 4 x RJ-45
 • Porturi WAN: 1 x RJ-45
 • Rata de transfer Ethernet (Mbps):10/100/1000
 • Securitate: WPA/WPA2-Personal
  WPA/WPA2-Enterprise
  WEP

Synology RT1900AC il recomand firmelor, birourilor si locuintelor unde se vor conecta mai multe persoane, datorita tehnologiei Beamforming, Synology RT1900ac concentreaza semnalele wireless catre mai multe dispozitive(pana la 6); reducand astfel latenta, consumul de energie si imbunatatind acoperirea.

1 Comment
 1. Reply
  me 2 septembrie 2016 at 13:58

  beamforming doar pentru dispozitivele care suporta wireless AC.
  Pe wireless N nu functioneaza.

Leave a reply

Review IT