TCL TAC-12CHSA/JAI – aparat de aer conditionat cu design modern si tehnologie Inverter!

Ideal si suficient de puternic pentru locuinte de pana la 35 mp, precum si pentru birouri sau spatii comerciale de maxim 30 mp, aparatul de aer conditionat TCL TAC-12CHSA/JAI a fost conceput pentru utilizarea sa in medii rezidentiale si/sau comerciale, deoarece acesta este echipat cu multiple elemente de filtrare si tratare a aerului. Disponibil la un pret foarte bun pentru dotarile sale, echipamentul de climatizare de 12000 BTU/h se remarca printr-un design modern, clasa energetica A++/A+, o capacitate mare de racire/incalzire, tehnologia Inverter, un sistem excelent de filtrare a aerului si mai multe functii extrem de utile.

Aparatul de aer conditionat rezidential marca TCL are un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,1, precum si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4, ceea ce ii permite acestuia sa fie incadrat cu succes in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire. Astfel, acesta asigura o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire/incalzire si nu numai, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de 3200 W si de 2800 W la incalzire, in functie de temperatura setata.

PROMOȚIE Aer conditionat TCL INVERTER 12.000 BTU – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, echipamentul de climatizare de 12000 BTU/h utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, de la brandul japonez Toshiba, pentru o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade Celsius si maxim 43 de grade Celsius la exterior. Pe langa toate acestea, tehnologia avansata Inverter permite, de asemenea, mentinerea unei temperaturi constante in incepere, in timp ce aceasta ofera o eficienta energetica ridicata, un nivel minim de zgomot de maxim 38 dB, precum si o fiabilitate crescuta.TCL TAC-12CHSA JAI

Caracteristicile sale generale includ o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un display digital foarte intuitiv pentru afisarea temperaturii setate si modului de functionare activ, o telecomanda usoara de utilizat, precum si un numar de trei trepte de setare a vitezei ventilatorului interior + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. In plus, sistemul sau excelent de filtrare a aerului este alcatuit dintr-un filtru Catalizator rece, unul cu ioni de argint si de un filtru Ionizator, pentru a va putea beneficia de un flux de aer proaspat si foarte curat.

Aparatul de aer conditionat TCL TAC-12CHSA/JAI dispune, de asemenea, de mai multe functii extrem de utile pentru a va putea bucura de un maxim de confort in locuinta dumneavoastra, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Dezumidificare, Auto Restart, Turbo, Timer 24h, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste automat sistemul de climatizare marca TCL, in cazul unei pene de curent, la setarile sale anterioare. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim de umiditate in incapere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT