REVIEW: Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 – Cu Talpa Ultragliss Diffusion și eficiență maximă la călcat!

Preț Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096

Stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096  este dotată cu un generator puternic de abur și talpa fierului de călcat echipat cu  Ultragliss Diffusion. Acest tip de talpă oferă rezistență superioară la zgârieturi, este ușor de curățat și oferă o difuzie optimă a aburului. Datorită presiunii puternice de 5 bari, fierul de călcat emite abur continuu și variabil. Fierul de călcat poate fi utilizat după 2 minute de la cuplarea la curentul electric. La fel ca toate fiarele de călcat cu generator de abur, Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096  dispune de un colector anti-calc, care menține aparatul în bună stare. Rezervorul cu capacitatea de 1,6 litri, este suficient de mare pentru a fi umplut și a genera abur pentru o cantitate mare de rufe. Având un cablu cu o lungime de 3 metri, îți este oferită o manevrabilitate mare și este retractabil după utilizare.

Prețul stației de călcat  Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 este foarte mic în comparație cu alte stații de călcat, costând mai puțin de jumătate dintr-un salariu mediu pe economie.

  Review Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096

Stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 este dotată cu sistem Easycord Tefal, care împiedică să te încurci de cordonul fierului în timpul călcatului. De asemenea, sistemul de blocare a fierului pe baza generatorului de abur, îi conferă siguranță  și  îl face ușor de transportat, chiar și cu o singură mână.

Talpa

Talpa fierului de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096  este dotată cu un strat ceramic Ultragliss Diffusion, care îi oferă caracteristici de neegalat, rezistență superioară la zgârieturi și este foarte ușor de curățat. Liniile active din talpă asigură distribuția excelentă a căldurii. De asemenea, fierul, cu construcția sa compactă, oferă posibilitatea de a călca vertical, pentru a îndrepta cutele de pe costume sau alte articole vestimentare mai pretențioase. 

Jetul de aburi

Jetul puternic de abur al fierului de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096,  are calitatea de a pătrunde adânc în structura țesăturii, cu o presiune de 5 bari, pentru a elimina eficient cutele și încrețiturile. Cu ajutorul tehnologiilor inteligente, stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 poate ajusta eficient temperatura în funcție de tipul țesăturii.

Puterea

Stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096,  are o putere energetică maximă de 2200 de wați, asigurând performanțe de calitate la călcare.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 deține funcții și tehnologii inteligente destul de avansate. Iată care sunt acestea:

  • Călcare pe verticala
  • Auto-curățare
  • Anti-calcar
  • Cablu retractabil
  • Pulverizator
  • Setare Eco

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 deține un generator de abur puternic, care oferă soluții disponibile de călcare. Aparatul funcționează cu ajutorul unui generator de abur, care pompează aburul prin talpa fierului de călcat. Aburul pătrunde adânc în țesătură, eliminând cu succes orice urmă de încrețitură. Cu funcția Eco aburul este redus la jumătate, economisind apa și energia electrică. Presiunea se măsoară în bari, și cu cât barii sunt mai mari, cu atât jetul de abur este mai puternic. Acest lucru  prezintă o mai mare eficiență de călcare.

Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096

Talpa Ultragliss Diffusion, 2200 W

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 oferă performanțe deosebite, deoarece este dotată cu o talpă ceramică Ultragliss Diffusion, ceea ce face să poată aluneca ușor pe orice tip de țesătură. Cu colectorul anti-calcar fierul de călcat va avea o viață mai lungă și va fi eficient mai mult timp.

Stația de călcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096,  oferă performanță la călcarea rufelor. Este dotată cu sistem de siguranță împotriva căderii și poate fi ușor de transportat. Datorită tehnologiilor inovatoare și a funcțiilor pe care le deține, călcarea cu Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096  se face fără un efort foarte mare. Talpa fierului de călcat asigură un jet de abur foarte puternic, care pătrunde adânc în țesătură. Rezultatele sunt excelente și eu îl recomand cu multă plăcere.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT