REVIEW: Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 – Cu talpă Durilium, Airglide și Autoclean!

Preț Tefal Efectis Anticalc GV6830E0

Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este o stație de călcat bună, care oferă un jet puternic de abur și este extrem de ușor de curățat. Decalcifierea se face pur și simplu cu ajutorul colectorului de calcar. În afară de faptul că oferă o mulțime de abur, mai oferă și un jet de abur de 290 g/min, care poate fi folosit pentru a călca pe verticală articolele de îmbrăcăminte de pe umerașe sau chiar perdelele. Tefal este un fier de călcat atractiv, cu aspect modern. Designul este compact și oferă stabilitate.

Prețul stației de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este foarte mic în comparație cu alte modele ale altor stații de călcat, iar la cumpărare vei beneficia de o garanție valabilă 24 de luni.

  Review Tefal Efectis Anticalc GV6830E0

Stația de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este extrem de ușor de curățat. Aceasta deține un sistem modern Anticalc care facilitează îndepărtarea depunerilor de calcar. Cu Tefal calcarul pur și simplu este eliminat cu ajutorul unui colector.

Talpa

Talpa fierului de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este dotată cu trei caracteristici, și anume Durilium, Airglide și Autoclean, care îi oferă caracteristici de neegalat, rezistență superioară la zgârieturi și eficiență deosebită la curățat. Găurile distribuite uniform pe talpa fierului de călcat, asigură distribuția excelentă a căldurii. De asemenea, fierul, cu construcția sa compactă, oferă posibilitatea de a călca pe verticală, pentru a îndrepta cutele de pe orice articol vestimentar mai pretențios. 


Jetul de aburi

Jetul puternic de aburi al fierului de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0,  poate pătrunde adânc în structura țesăturii, având un debit de abur de 100 g/min și un jet puternic de 290 g/min,  eliminând eficient cutele și încrețiturile materialelor. Cu ajutorul tehnologiilor inteligente, stația de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 poate ajusta eficient temperatura în funcție de tipul țesăturii.

Puterea

Stația de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0,  are o putere  de 2200 de wați, asigurând o îngrijire perfectă tuturor tipurilor de țesături.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 deține funcții și tehnologii inteligente avansate, iar acestea sunt următoarele:

  • Călcare pe verticala
  • Oprirea automată
  • Anti-calcar

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este un model compact, dotată cu un generator de abur puternic. Acesta elimină uniform debitul de aburi pentru performante excelente. Aparatul funcționează pe baza generatorului de abur, care elimină aburul prin talpa fierului de călcat la o presiune de 6,3 bari. Aburul pătrunde adânc în țesătură, eliminând cutele și pliurile. Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 este bazat pe tehnologia de curățare a calcarului de pe pereții interiori ai dispozitivului. Părerea noastră despre această stație de călcat este una excelentă, deoarece prezintă ca și caracteristică principală, efectul anticalcar, aparatul având o lungă perioadă de funcționare cu rezultate excelente de fiecare dată.

Tefal Efectis Anticalc GV6830E0

2200W, 2 min, 6.3 bari

 – Părerea clienților –

Stația de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0 oferă cele mai bune performanțe,  deoarece talpa fierului de călcat este dotată cu trei caracteristici inteligente, și anume Durilium, Airglide și Autoclean, ceea ce înseamnă că  poate aluneca foarte ușor pe orice tip de țesătură. Cu colectorul anti-calcar fierul de călcat va avea o viață mai lungă și te vei bucura de performanțele sale mai mult timp.

Stația de călcat Tefal Efectis Anticalc GV6830E0,  deține caracteristici inteligente de ultimă generație. Este un model compact și poate fi ușor de depozitat și ușor de transportat. Datorită tehnologiilor inovatoare și a funcțiilor pe care le deține, călcatul cu Tefal Efectis Anticalc GV6830E0  se face mult mai ușor. Generatorul de abur asigură un debit de abur consistent, care pătrunde adânc în țesătură. Rufele sunt călcate perfect, fără urme de pete sau de plieri și este recomandabil tuturor.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT