REVIEW: Tefal GV9060E0 Pro Express Care – Cu Autoclean și talpă Dirilium!

Preț Tefal GV9060E0 Pro Express Care

Cu generatorul Pro Express, rufelor li se oferă un tratament de lux. Talpa fierului de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care este de tip Dirilium și oferă protecție hainelor conferindu-le un aspect perfect, în timp ce aburul de înaltă presiune pătrunde puternic în structura țesăturii. Cu Protect Sistem rufelor tale li se oferă o protecție dublă împotriva petelor și a calcarului. Setările inteligente ale temperaturii oferă rezultate perfecte la călcat. Generatorul de abur cu această funcție protejează hainele, transformând apa în abur, pentru a preveni formarea petelor. Presiunea vaporilor oferă un impact suplimentar pentru rezultate excelente.

Prețul stației de călcat nu este foarte mare și poate fi cumpărată de oricine și-o dorește în casa sa. Acum, stația de călcat are prețul redus cu 25%, iar tu poți profita de ocazie. Mai mult decât atât, la cumpărarea produsului ți se oferă o garanție care este inclusă în preț.

   Review Tefal Pro Express Turbo GV8340E0

Stația de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care este dotată cu cele mai noi tehnologii și oferă cea mai bună îngrijire tuturor tipurilor de materiale. Această stație de călcat își poate seta singură nivelul de temperatură, putând ajusta în mod automat cantitatea de abur în funcție de tipul țesăturii.

Talpa

Talpa fierului de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care este dotată cu Dirilium și cu funcția de auto-curățare, pentru ca aceasta să alunece destul de ușor pe orice tip de material, fără a arde țesătura.

Jetul de aburi

Fierul de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care beneficiază de un generator de abur cu o presiune de 120 g/min, ce lasă rufele perfect îngrijite. Cu ajutorul tehnologiilor inteligente, stația de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care combină aburul cu temperatura, adaptându-le perfect fiecărui tip de țesătură.

Puterea

Stația de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care,  are o putere de 2400 de wați, conferind hainelor un aspect perfect îngrijit.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care deține performanțe uimitoare, iar acestea sunt date de tehnologii inovatoare, precum:

  • Oprirea automată
  • Anti-calcar
  • Autoclean
  • Antipicurare

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care este dotată cu funcția de auto-curățare, iar acest lucru aduce un plus în procesul de îngrijire a rufelor. Cu funcția anti-calcar sunt îndepărtate ușor  reziduurile de calcar, dând fierului de călcat mai multă performanță și o perioadă de funcționare mult mai lungă. Cu sistemul de abur puternic, sunt îndepărtate eficient toate cutele și încrețiturile. Talpa dotată cu Dirilium, este una dintre cele mai bune de pe piață, oferind calitate rufelor călcate. Rezervorul de apă este detașabil și astfel, este ușor de încărcat. Tefal GV9060E0 Pro Express Care este dotat cu un generator de abur puternic cu o funcționare perfectă, oferind îngrijire de calitate tuturor tipurilor de țesături.

Tefal GV9060E0 Pro Express Care,

2400W, 470g/min, 120g/min

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care este dotată cu talpă Dirilium, de bună calitate, oferind siguranță tuturor tipurilor de țesături. Acest lucru face ca rufele să capete un aspect îngrijit. Tehnologia Pro Express combină temperatura cu puterea aburului, oferind hainelor o îngrijire eficientă. Tefal GV9060E0 Pro Express Care este recomandabilă tuturor celor care acordă o atentă grijă articolelor vestimentare.

Stația de călcat Tefal GV9060E0 Pro Express Care  este dotată cu funcția anti-calcar și sistem de siguranță împotriva căderii. Totul poate fi executat mult mai rapid și fără un efort foarte mare. Talpa fierului de călcat asigură un jet de abur foarte puternic și alunecă ușor atât pe mătase cât și pe lână. Are o carcasă foarte ușoară și este ușor de ținut în mână. Eficiența sa este dovedită, iar producătorul este unul bine-cunoscut la nivel mondial.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT