Tefal Infiny Juice ZC255 – storcator de fructe elegant cu tehnologie de presare la rece.

Storcatorul de fructe Tefal Infiny Juice ZC255 face parte din noua generatie de storcatoare cu tehnologia de presare la rece de la Tefal, un producator francez detinut de compania franceza Groupe SEB, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de mai mult suc delicios, aromat si foarte sanatos din fructele preferate. Acesta este disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cam mare, dar pe masura dotarilor sale de ultima generatie.

Designul modern al acestuia va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare argintie si neagra, fabricata din Inox, tubului de alimentarea cu accesoriu pentru impingerea fructelor, filtrului special pentru suc, compartimentului de depozitare a cablului electric, recipientului detasabil pentru suc si a recipientului detasabil pentru colectarea resturilor de fructe.

PROMOȚIE Storcator de fructe Tefal Infiny Juice ZC255, 200 W – verifică preț

Dotat cu tehnologia inovatoare de presare la rece, storcatorul de fructe de ultima generatie asigura o stoarcere usoara a fructelor preferate pentru obtinerea unui suc delicios si sanatos, care isi pastreaza aroma naturala, culoarea originala si nu in ultimul rand nutrientii. Aceasta tehnologie silentioasa si eficienta permite extragerea de pana la doua ori mai mult suc fata de cel mai puternic storcator de tip centrifugal de la producatorul francez Tefal.Tefal Infiny Juice ZC255

Storcatorul de fructe Tefal Infiny Juice ZC255 dispune de o putere decenta de 200 W pentru o functionare eficienta la parametrii optimi, un sistem anti-picurare pentru pastrarea curata a suprafetei pe care este utilizat, dar si de o viteza redusa de doar 82 de rotatii pe minut, care ofera posibilitatea de a va bucura de o producere rapida a unui suc de calitate superioara, reducand totodata oxidarea acestuia.

Cu toate acestea, storcatorul de la Tefal mai beneficieaza de o capacitate suficienta atat a recipientului detasabil pentru suc, cat si a celui pentru pulpa de pana la 0,8 litri. In plus, toate partile detasabile, precum accesoriul de impingere a fructelor, capacul, filtrul pentru si cele doua recipiente pentru suc si pulpa sunt compatibile cu orice model de masina de spalat vase, beneficiind astfel de o curatare rapida si foarte usoara a intreg storcatorului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT