TEKA HOT SPRING TK4 1270 – masina de spalat rufe cu design elegant si dotari foarte bune!

Eleganta, spatioasa si destul de performanta, masina de spalat rufe cu incarcare frontala .. este o posibila alegere perfecta pentru oricine isi doreste haine foarte bine curatate, la un consum cat mai redus de resurse, gratie dotarilor sale decente si de inalta calitate. Acesta vine in principal cu un design modern, display de tip LCD, clasa energetica A+++, o viteza ridicata de centrifugare, 16 programe speciale de spalare, o capacitate foarte buna de incarcare, functia Fuzzy Logic si multe altele.

Designul elegant si foarte atragator al masinii de spalat rufe marca TEKA se va potrivi perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta din inox, un display LCD foarte intuitiv si de un hublou transparent cu diametrul de 32 cm si o deschidere standard spre stanga. Clasa de eficienta energetica A+++ asigura un consum redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 175 kWh, respectiv un consum anual de apa de 10000 de litri.

PROMOȚIE TEKA HOT SPRING TK4 1270 – masina de spalat rufe – verifică preț

Masina de spalat rufe TEKA HOT SPRING TK4 1270 dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare, dar si de o capacitate generoasa de incarcare de pana la 7 kilograme, ceea ce asigura o spalare eficienta si de inalta calitate a unei cantitati foarte bune de rufe. In plus, masina de spalat mai include un sistem de control al balansului, un sistem de control al nivelului de spuma, precum si functia speciala Fuzzy Logic.TEKA HOT SPRING TK4 1270

Cu ajutorul functiei Fuzzy Logic, cantitatea de apa si durata de timp a programului selectat vor fi setate automat, la inceputul fiecarui ciclu de spalare in parte, in functie de cantitatea de rufe din tambur, oferind asadar un consum redus de resurse la spalare. Astfel, masina de spalat rufe marca TEKA isi va adapta in mod automat toate resursele utilizate la spalare, prin intermediul functiei speciale Fuzzy Logic, indiferent ca aceasta este incarcata la maxim sau doar pe jumatate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT