Teka NFE 900 X – side by side cu design premium, capacitate generoasa si tehnologie inteligenta!

 Preţ Teka NFE 900 X

Astazi va prezentam un aparat frigorific premium de la Teka, mai exact discutam despre modelul Teka NFE 900 X, un nou side by side din inox antiamprenta cu o capacitate foarte mare de depozitare si mai multe functii/tehnologii inteligente de racire, pe care il recomandam pentru o bucatarie moderna. Noul side by side Teka se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv in oferta marelui magazin online eMAG, prin serviciul lor de parteneriat, acesta fiind si recomandarea noastra pentru pretul acceptabil de achizitionare si calitatea ireprosabila a serviciilor de plata si livrare.

 Review Teka NFE 900 X

Noul side by side Teka va ofera un design ultra-modern si super elegant ce se va remarca oriunde il veti amplasa in bucataria voastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare inox/argintie, un display digital LCD mare (cu suport Touch Control) si de un sistem unic format din patru usi side by side din inox antiamprenta (cu un maner vertical modern). In plus, acesta masoara 182,5 centimetri in inaltime, 92 de centimetri pe latime si o adancime de 76,5 centimetri, in timp ce noul side by side Teka ofera un nivel redus de zgomot de doar 43 dB si o autonomie buna de congelare a alimentelor in caz de defectiuni.

Tehnologia avansata de racire Full No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung, fara gheata la interior. Functia speciala Fuzzy Logic ofera un control precis si constant, complet automat, al temperaturii interioare, bazandu-se pe mai multi senzori independenti care sunt distribuiti in interiorul frigiderului. In plus, acesta este prevazut cu un sistem antibacterian ce consta intr-un strat special sau tratament pe interior si pe usa din ioni de argint, pentru o interior proaspat si curat.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 385 litri, un suport pentru oua, trei rafturi din sticla securizata, doua sertare speciale de 0-3 grade Celsius pentru carne, peste si altele, doua sertare pentru fructe/legume, sase suporturi amplasate pe usa si o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 155 litri, un dispozitiv special pentru cuburi de gheata, cinci sertare transparente pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, dar si de o capacitate foarte mare de congelare de pana la 13 kilograme de alimente proaspete pe zi (24h).

Teka NFE 900 X

4 usi, A+, 540 l, inaltime 182.5 cm, Inox

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul side by side Teka NFE 900 X este alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/design si pentru cei ce dispun de un buget ridicat, dar care isi doresc un aparat frigorific premium, cu capacitate generoasa si tehnologie inteligenta, la un pret ok. In plus, noul side by side Teka poate asigura o racire/congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete de la frigider/congelator, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete pe termen lung, fara a produce gheata sau a transfera mirosuri intre compartimentele aparatului frigorific. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT