TEKA NFE2 320 – Combina Frigorifica Made in Germany

Imbinarea dintre tehnologie si design nu a fost pana acum atat de … perfecta. Combina Frigorifica TEKA NFE2 320 este un produs complet, complex si ultramodern. Teka este un producator european de referinta care a luat fiinta in 1924 in Germania. Toate produsele acestei companii pun accent pe inovatie, eficienta ecologica si pe o calitate de exceptie.

TEKA NFE2 320 este un frigider inovator, realizat din inox si prevazut cu o serie de functii si caracteristici extrem de sofisticate, toate avand ca scop comun o conservare optima a alimentelor. Combina are doua usi reversibile, sus pentru frigider iar in partea de jos pentru congelator. Frigiderul are 4 rafturi realizate din sticla securizata. Puteti ajusta inaltimea aceastora dupa cum doriti. In interiorul frigiderului exista anumite zone cu recire independenta. Ideea este noua si foarte utila pentru ca in acest fel mirosurile nu se vor amesteca. Datorita sistemului impotriva bacteriilor si filtrului impotriva mirosurilor veti fi mereu incredintati ca in in frigider mancarea este pastrata in cele mai bune conditii de igiena.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru TEKA NFE2 320  

In partea inferioara a frigiderului se afla un sertar dedicat special pentru legume si fructe. In plus, deasupra acestui sertar se afla un spatiu de conservare cu temperatura constanta intre o si 3 grade. Aici puteti pastra alimente mai perisabile cum sunt carnea, pestele si branza. Senzorul si vaporizatorul plasate in aceasta zona fac ca alimentele sa-si pastreze valorile nutritive de trei ori mai mult decat ar face-o un frigider standard.

Combina Frigorifica TEKA NFE2 320, Full No Frost, Clasa A+, Inox anti - pata

Pentru depozitarea lichidelor la rece, exista disponibil in interiorul frigiderului un suport cromat unde puteti aseza maxim 5 sticle. Pe usa exista de asemenea o sertar care are capac si care este special gandit pentru lactate, precum si un suport pentru 10 oua.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

In congelator alimentele se pot organiza pe 3 rafturi. Conform capacitatii de congelare, veti putea congela o cantitate de 5 kg in 24 de ore. In cazul in care doriti sa congelati sau sa raciti cat mai repede anumite alimente este suficient doar sa apasati pe un buton.

Daca temperatura se ridica prea mult la un moment dat, veti fi avertizat printr-un semnal sonor. La fel, daca se intampla ca usa sa se deschida pentru ca un recipient nu este bine introdus in frigider, veti primi un semnal de alarma.

Comentarii

Leave a reply

Review IT