REVIEW: Combina frigorifica Teka NFE2 400 – Elegantă cu Inox antiamprentă și funcțiile Fuzzy Logic și Eco Fuzzy!

Combina frigorifica Teka NFE2 400

Teka este o firmă românească de electrocasnice, având extindere în 13 unități de producție din Europa, 2 în America și 2 în Asia, făcându-și renumele prin vânzarea acestor produse de mare calitate, în peste 125 de țări. Produsele destinate bucătăriei sunt realizate cu înalta calitate și responsabilitate. Combinele frigorifice realizate de producătorul Teka, sunt create într-un stil elegant, ergonomic, realizate din materiale de înaltă calitate, având posibilitatea de a fi adaptate oricărui interior. Modele aparatelor frigorifice sunt realizate în diferite mărimi și dimensiuni pentru a se încadra în interiorul oricărei bucătării.

Combina frigorifica Teka NFE2 400, 355 l, Clasa A+, Full No Frost, H 200 cm, Inox antiamprenta

Combina frigorifică Teka NFE2 400 este realizată cu un design elegant, având carcasa de culoare argintie, cu tehnologia Inox Antiamprentă, pentru ca urmele de degete să nu rămână amprentate pe suprafața sa. Înălțimea acestei combine frigorifice este de 200 cm, făcând-o impunătoare și dând un aspect foarte elegant oricărei bucătării. Pe ușa frigiderului este amplasat un panou de afișaj LCD pentru setarea temperaturii atât a frigiderului cât și a congelatorului.

Teka NFE2 400 face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un consum energetic anual de 347 kw. Combina frigorifică are un volum net total de 321 de litri, cu un volum net pentru frigider de 231 de litri și un volum net pentru congelator de 90 de litri. Frigiderul este dotat cu un număr de 4 rafturi ce sunt realizate din sticlă securizată, destul de late și încăpătoare, având și două compartimente pentru fructe și legume. Pe ușa frigiderului sunt amplasate un număr de 4 suporturi pentru depozitarea micilor recipiente, cum ar fi cutii cu brânză, unt sau borcane de diferite mărimi.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Congelatorul cuprinde un număr de 3 sertare încăpătoare, având capacitatea de a congela 6 kg de alimente în 24 de ore. Sistemul de dezghețare se face automat, după un anumit ciclu de funcționare. Tehnologia No Frost face ca pe pereții interiori să nu se formeze gheață, sistemul emanând fluxuri de curenți de aer, ce au capacitatea de a răci și de a menține o temperatură constantă.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 231
  • Volum net congelator (l): 90
  • Volum net total (l): 321
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire: No Frost
  • Funcții și opțiuni: Fuzzy Logic, Functie Eco Fuzzy

Preț Combina frigorifica Teka NFE2 400

Prețul combinei frigorifice Teka NFE2 400 este destul de accesibil și are un raport bun între preț și calitate. Deși este un produs românesc, calitatea sa este cea mai bună și deține cele mai noi tehnologii. La cumpărarea produsului în sistem online, beneficiezi de deschiderea coletului la livrare. Teka NFE2 400 beneficiază de o garanție de până la 36 de luni, cu posibilitatea de extindere, pentru persoanele fizice.

Teka NFE2 400

355 l, Clasa A+, Full No Frost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Teka NFE2 400 este foarte elegantă în culoarea sa Inox, mai ales că deține tehnologia Inox antiamprentă. În acest caz aparatul este ușor de întreținut și nu trebuie să stai toată ziua cu cârpa în mână pentru a elimina urmele de degete. Combina beneficiază de funcțiile Fuzzy Logic și Eco Fuzzy, prima efectuând controlul periodic și exact al temperaturii, iar cea de-a doua permițând reducerea consumului de energie electrică.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT