TEKA NFE3 650X – Side by Side cu FULL NO FROST

Frigider Side by Side TEKA NFE3 650X : iata un frigider care iese din tiparele obisnuite. El atrage in primul rand prin modul de organizare a rafturilor si a usilor, atat de diferit in comparatie cu frigiderele traditionale. Practic, acest frigider este prevazut cu doua usi care se deschis spre lateral.

Teka garanteaza ca prin acest nou sistem de organizare, sunt indeplinite nevoile si preocuparile omului modern pentru functionalitate, echipamente de lux si pentru un grad de eficienta superior. Totul pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o viata mai buna.

In afara de dispunerea usilor, frigiderul TEKA NFE3 650X mai atrage si prin culoarea sa argintie (este realizat din inox), printr-un sistem specific de iluminare in interior si prin compartimentul dispenserulu de apa si de gheata care se afla pe usa cea mica, exact sub afisajul lcd care va ofera informatii importante despre temperatura din frigider in orice moment. Dozatorul de gheata este incorporat in usa frigiderului, in exterior si in orice moment puteti servi gheata zdrobita, apa rece si chiar cuburi de gheata.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru frigiderul TEKA NFE3 650X  

Pentru ca TEKA NFE3 650X este dotat cu extrem de multe functii si caracteristici ultramoderne, haideti sa trecem in revista cateva din acestea.

Atat frigiderul, cat si congelatorul sunt prevazute cu un sistem de dezghetare automat. Bineinteles ca la realizarea sa, inginerii au conceput un sistem antibacterian eficient de eliminare a bacteriilor si microorganismelor daunatoare. V-ati gandit vreodata ca in frigider pot patrunde unele bacterii care pot altera hrana? Ei bine, lucrul acesta se intampla destul de des la frigiderele mai vechi. Dar, din fericire, datorita noilor tehnologii alimentele din frigider pot fi acum pastrate pentru o perioada mai lunga de timp si in conditii de calitate excelente. Nu trebuie sa va faceti griji ca mancarea se va strica rapid in frigider. TEKA NFE3 650X este prevazut cu nu mai putin de patru sisteme anti-bacteriene.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Frigider Side by Side TEKA NFE3 650X, Clasa A+, Full No Frost, Inox anti - pata

Pana acum frigiderele se murdareau foarte usor si erau pline de amprente. De fiecare data cand umblati la frigider puteti sa lasati pete pe el, astfel incat in putin timp el va arata destul de inestetic si veti fi nevoit sa-l spalati si sa-l curatati. Mai nou insa, frigiderele cum sunt TEKA NFE3 650X, sunt create din materiale speciale care impiedica impregnarea amprentelor si petelor pe suprafata sa. Lucrul acesta se intampla pentru ca la exterior, pe inox se aplica un tratament special care formeaza o pelicula foarte fina. Aceasta pelicula impiedica lasarea urmelor de degete si a petelor pe suprafata frigiderului.

Pentru cei care nu doresc Teka pot alege un model de la Samsung la acelasi pret: Side by side Samsung RH56J6917SL, 555 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Argintiu

Frigiderul Side by Side TEKA NFE3 este acum la promotie si merita din plin sa faceti o investitie achizitionandu-l si dupa cum spuneam si mai sus, in cazul in care nu doriti acest model va puteti orienta direct catre modelul de la producatorul corean.

Comentarii

Leave a reply

Review IT