Smart TV Telefunken DOMUS43DVI15SM 109 cm Full HD LED Smart Center

 TV TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM

Telefuncken, este o companie germană, care de-a lungul timpului s-a tot remarcat datorită produselor electronice și electrocasnice de bună calitate. Aceasta a dorit să se afirme, creându-și fani printre iubitorii de tehnologie. Printre invențiile și inovațiile sale, se numără și Smart TV-ul TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM, cu ecran plat, model ultra slim. De culoare neagră, cu suport realizat în aceeași culoare, acesta are un design elegant și destul de modern.

 

Smart TV TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM 109 cm Full HD LED Smart Center

Smart TV -ul TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM a fost creat cu un ecran plat, ce are o diagonală de 109 cm, fiind ideal pentru un dormitor, o bucătărie, o cameră de zi, un salon, un bar sau chiar o sală de așteptare a unui cabinet medical.  Cu o greutate de 36,59 kg, acesta poate fi amplasat pe o comodă sau poate fi dispus pe un perete cu ajutorul unui stand compatibil VESA. Unghiurile de vizualizare sunt destul de bune, oferind posibilitatea de a privi către el din orice poziție comodă. Rezoluția Full HD LED, oferă imagini destul de realiste și chiar foarte plăcute, chiar dacă display-ul nu este un 4K. Imaginile perfecte îți etalează un contrast perfect dintre alb și negru, iar culorile sunt vii și foarte frumoase.  Sonorizarea este foarte bună, televizorul făcându-se auzit foarte bine, chiar și din altă încăpere.

Despre  timpul de răspuns al acestui Smart TV, putem spune că este foarte bun. Ecranul Smart TV-ului de tip LED, este plat  și are  o diagonală de 109 cm.  Rama de culoare neagră a Smart TV-ului, și se identifică foarte bine cu ecranul, mai ales când acesta este oprit. La baza sa, dispune de un suport de culoare neagră format din patru piciorușe, dispuse câte două pe fiecare parte, dându-i astfel stabilitate.

TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM a fost proiectat cu tehnologii inovatoare, una dintre acestea fiind Smart Center, care este o aplicație inteligentă de la Telefunken, pentru a crește experiența de vizionare a televizorului. Aplicația îți permite să partajezi cu ușurință conținutul media de pe dispozitivele mobile, pe ecranul televizorului, pentru a urmări conținutul, folosind tehnologia Follow Me TV.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: LED
  • Tip TV: Smart TV
  • Diagonala (cm):109
  • Rezoluție: Full HD
  • Ecran: plat

Preț Smart TV TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM

TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM are un preț destul de convenabil, putând fi cumpărat de cei care iubesc noua tehnologie. Televizorul este un Smart TV de tip LED și dispune de caracteristici interesante și de aplicații inteligente. Smart Center se sincronizează cu televizorul, oferind un ghid electronic de programe și permit controlul perfect al televizorului.

Telefunken DOMUS43DVI15SM

109 cm, Full HD, LED

 Părerea noastră

Cu TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM vei avea o experiență de vizionare excelentă. Acesta dispune de o aplicație inteligentă Smart Center, care te poate ajuta să înregistrezi sau să memorezi programele dorite, formulând o cerere, fie ea și vocală. Folosind funcția Social TV, ai acces la site-urile sociale cum ar fi Tweeter sau Facebook. Un ghid electronic îți oferă informații atotcuprinzătoare despre programele TV și îți permite controlul asupra tuturor funcțiilor televizorului. Opinia noastră, este aceea că TELEFUNKEN DOMUS43DVI15SM este un Smart TV inteligent, care mai are și un preț destul de accesibil.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT