REVIEW: Televizor TELEFUNKEN DOMUS49DEVW – Cu imagini viu colorate!

 TV TELEFUNKEN DOMUS49DEVW

Cu o experiență de peste 112 ani, brandul Telefuncken a realizat noi invenții și inovații în domeniul electronicii și a bunului de consum, reflectând principiile de bază ale ingineriei germane. Televizoarele de la Telefunken îmbină armonios designul clasic cu înalta calitate și funcționalitatea ușoară. Dacă privești la televizorul TELEFUNKEN DOMUS49DEVW, pare a fi un tablou cu imagini în mișcare, cu ecranul său plat și aproape fără ramă.  Tehnologia germană își pune și de această dată amprenta de calitate.

Televizor TELEFUNKEN DOMUS49DEVW 124 cm LED Full HD Alb

Ecranul televizorului TELEFUNKEN DOMUS49DEVW este plat, iar diagonala este de 124 cm. Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune, având un aspect de imagine 16:9. Imaginile oferite sunt perfecte și foarte profunde. Ecranul cu rezoluția  Full HD,oferă o experiență de vizionare destul de bună. Calitatea imaginilor este destul de realiste. Deși nu este un 4K, imaginile sunt totuși clare, având un contrast bine definit.

Deși nu este un Smart TV, timpul de răspuns este destul de bun. Televizorul  cu diagonala ecranului este de 124 cm, poate fi amplasat pe orice perete din casă. Dacă vrei să stai comod în camera de zi pentru divertisment, alături de prieteni, îți oferă această posibilitate, dacă vrei să-l amplasezi în dormitor pe o comodă sau pe perete pentru a privi la filmele preferate în fiecare seară, se încadrează perfect. Dacă ai o bucătărie foarte mare și îți dorești să afli despre tot ceea ce se întâmplă prin lume, va da o notă modernă casei tale. Designul modern, îl poate face remarcabil în orice încăpere. Compania Telefunken este cunoscută în întreaga lume, aceasta creându-și faima cu ajutorul electronicelor și electrocasnicelor de înaltă clasă.

TELEFUNKEN DOMUS49DEVW a fost proiectat cu tehnologie de  înalta calitate. TELEFUNKEN DOMUS49DEVW este un televizor de tip LED, destul de performant și este ideal și cel mai indicat pentru persoanele care nu iubesc tehnologia foarte avansată, rămânând niște romantici ai stilului clasic. Acesta este foarte ușor de utilizat, având atașată o telecomandă ce poate fi accesată comod, dintr-un fotoliu.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: LED
  • Tip TV: Non Smart
  • Diagonala (cm): 124
  • Rezoluție: Full HD
  • Conexiune: tuner digital

Preț Televizor TELEFUNKEN DOMUS49DEVW

Prețul televizorului TELEFUNKEN DOMUS49DEVW deși pare ceva mai mare, este totuși în raport cu calitatea sa.  Nu deține tehnologie de înaltă performanță, însă se încadrează în categoria televizoarelor clasice de mare performanță. Sunetul este destul de clar bun și de clar. Dacă ți-l dorești, intră pe site-ul unuia dintre cele mai mari magazine online și comandă-l.

TELEFUNKEN DOMUS49DEVW

124 cm, LED, Full HD

 Părerea noastră

Realizat de un producător german, televizorul clasic TELEFUNKEN DOMUS49DEVW îți oferă siguranța calității. Acesta are o diagonală destul de mare, de 124 cm și poate să-ți ofere imagini viu colorate, clare, fără distorsiuni, cu unghiuri de vizualizare foarte bune. Sonorul este foarte bun, deși nu deține tehnologie inovatoare de mare clasă. Creat cu un design modern și foarte elegant, televizorul poate fi amplasat oriunde în casă, și de multe ori poate fi confundat de neștiutori, cu un Smart TV. Părerea noastră este bună, dacă ținem cont de calitatea germană.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT