REVIEW: Smart TV TELEFUNKEN STELLA55CUHDEV – Tehnologie și calitate germană!

 TV Telefunken STELLA55CUHDEV

Telefunken oferă acces la conținut online, acționând doar câteva clikuri de pe telecomandă. Folosind aplicațiile Smart, practic poți asculta muzică, poți viziona clipuri video,  precum și filme de pe site-uri web. Mai mult decât atât, accesând aplicațiile, poți avea acces la conținut online divers, cum ar fi știri, sport, jocuri, vreme, rețele de socializare și mult mai multe.

 Smart TV TELEFUNKEN STELLA55CUHDEV 140 cm LED 4K Ultra HD 3D Wifi Negru

Ecranul plat, cu unghiuri de vizualizare foarte bune, te surprinde, oferindu-ți imagini perfecte și profunde. Calitatea imaginii UHD oferă o experiență de vizionare extremă datorită rezoluției 4K, care este de patru ori mai mare, comparativ cu ecranele Full HD. Imaginile sunt izbitor de realiste, mult mai clare, cu detalii evidențiate și cu mai multe culori. Televizorul TELEFUNKEN STELLA55CUHDEV este un Smart TV inteligent cu rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, 3D, având un contrast de 1000:1.

Timpul de răspuns este foarte rapid, acesta fiind de 5 ms. Diagonala ecranului este de 140 cm, fiind ideal pentru a fi dispus într-o cameră de zi sau într-un dormitor mai mare. Designul modern, dat în același timp clasic, se face remarcabil în orice încăpere. Brandul Telefunken se numără printre cele mai bune mărci, iar televizorul din seria STELLA55CUHDEV este unul dintre cele mai bune Smart TV-uri. Tehnologia de la Telefunken își pune și de această dată amprenta calității germane.

Principiile de bază ale acestui Smart TV sunt inovația, înalta calitate și performanțele remarcabile ce sunt oferite utilizatorilor. TELEFUNKEN STELLA55CUHDEV are integrată tehnologia Wi-Fi, pentru a avea acces la dispozitive externe inteligente, fără a te folosi de vreun cablu. Televizorul reflectă valorile brandului german. Pentru sunet, acesta dispune de două boxe de câte 8 wați fiecare și de  tehnologiile Dolby Digital, Equalizer, NICAM Stereo și mult mai multe. Fiind dotat cu tehnologia 3D pentru imagini, vei fi captivat de acțiunea filmelor, care dețin această caracteristică. Televizorul poate fi așezat atât pe suportul său modern, cât și dispus pe un perete.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: LED
  • Tip TV: Smart
  • Diagonala (cm): 140
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Conexiune: Wi-Fi

Preț Smart TV TELEFUNKEN STELLA55CUHDEV

Prețul televizorului TELEFUNKEN STELLA55CUHDEV se află în raport cu calitatea sa. Cu diagonala ecranului de 140 cm, acesta oferă cele mai bune imagini, cu o paletă de culori impresionante, un contrast dinamic foarte bun și cu detalii uimitoare. Sunetul este foarte bun, surround, deoarece este dotat cu tehnologia Dolby Digital. De calitate germană, televizorul are un preț foarte bun, iar produsul poate fi cumpărat de pe una dintre cele mai bune platforme online.

Telefunken STELLA55CUHDEV

140 cm, LED, 4K Ultra HD, 3D, Wifi

 Părerea noastră

Televizorul TELEFUNKEN STELLA55CUHDEV este proiectat de un producător german de renume mondial. Acest lucru, îți dă siguranța că produsul este de cea mai bună calitate. Deținând tehnologii de ultimă generație, Smart TV-ul îți poate oferi cele mai bune imagini, o sonorizare foarte bună, conexiune Wi-Fi și imagini 3D care te introduc direct în acțiunea filmelor. Din punctul nostru de vedere, acest Smart TV este de o foarte bună calitate și dacă ne întrebi pe noi, ți-l recomandăm.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT