REVIEW: Smart TV TELEFUNKEN UMBRA48UHD 122 cm 4K Ultra HD LED Wifi/Smart Center

 TV TELEFUNKEN UMBRA48UHD

Compania Telefuncken s-a remarcat datorită produselor electronice și electrocasnice de înaltă calitate. Smart TV-ul TELEFUNKEN UMBRA48UHD, cu ecran plat, deține tehnologie 4K Ultra HD, Wi-Fi și funcția Smart Center. Cu rama de culoare neagră și cu suport cromat, acesta dispune de un design elegant și foarte modern. Funcțiile de care dispune acest Smart TV sunt numeroase, iar calitatea televizorului este foarte bună.

Smart TV TELEFUNKEN UMBRA48UHD 122 cm 4K Ultra HD LED Wifi/Smart Center

Smart TV -ul TELEFUNKEN UMBRA48UHD dispune de o diagonală de 122 cm, având ecranul plat. Acesta este ideal atât pentru o cameră de zi cât și pentru un dormitor. Și de ce nu, acesta poate fi amplasat chiar și într- o bucătărie.  Cu  greutatea de doar 17,36 kg, acesta poate fi amplasat pe un perete cu ajutorul unui stand compatibil VESA sau poate fi dispus chiar și pe o comodă. Unghiurile de vizualizare bune, oferă posibilitatea de a privi din aproape orice poziție, oferind comoditate. Rezoluția ecranului plat este 4K Ultra HD, etalează imagini foarte vii și realiste, apropiate de cele naturale. Imaginile dispun de un contrast dinamic perfect, oferind un negru profund și un alb de o calitate foarte bună. Astfel sunt evidențiate chiar și cele mai ascunse detalii.

Ecranul Smart TV-ului de tip LED, este plat, având diagonala de 122 cm.  Timpul de răspuns al acestuia este destul de bun, la fel ca mai toate dispozitivele de la Telefunken. TELEFUNKEN cu seria de identificare UMBRA48UHD dispune de funcții inteligente și în special de tehnologia Wi-Fi, cu care se poate transfera conținut de pe dispozitivele mobile, direct pe ecranul televizorului.

Una dintre cele mai importante funcții, este Smart Center, care are rolul de a crește experiența de vizionare TV. Aplicația permite partajarea cu ușurință a conținutului media de pe dispozitivele mobile,  pentru a urmări conținut multimedia, folosind tehnologia Follow Me TV. Această tehnologie este integrată pentru a oferi utilizatorului divertisment și tot confortul de care are nevoie.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: LED
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologie: Smart Center
  • Diagonala (cm):122
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Ecran: plat

Preț Smart TV TELEFUNKEN UMBRA48UHD

Deoarece este dotat cu tehnologii de ultimă generație, TELEFUNKEN UMBRA48UHD nu costă foarte mult. Acesta îți poate oferi divertisment de mare calitate și acces la internet, folosind tehnologia Follow Me TV și multe altele. Dacă ți-l dorești intră pe site-ul unuia dintre cele mai mari platforme online pentru a-l comanda.

TELEFUNKEN UMBRA48UHD

122 cm, 4K Ultra HD, LED, Wifi

 Părerea noastră

TELEFUNKEN UMBRA48UHD  îți poate oferi ceea ce poate ai visat cândva. Deține funcție vocală și oferă comoditate maximă. Acesta dispune de aplicația inteligentă Smart Center, cu care poți să memorezi programele dorite și să înregistrezi pentru a putea vedea ulterior conținutul interesant pe care nu ai timp să îl vezi la momentul difuzării,  formulând o cerere către centru. Mai mult decât atât, ai acces la Tweeter sau Facebook. Ghidul electronic al funcției Smart Center, îți oferă informații despre programele TV. Părerea noastră este destul de bună despre Smart TV-ul  TELEFUNKEN UMBRA48UHD și îl recomandăm tuturor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT