REVIEW: Smart TV TELEFUNKEN UMBRA65UDS – Cu ecran curbat și tehnologie Wifi!

 TV TELEFUNKEN UMBRA65UDS

Fondată în 1903 la Berlin, compania Telefuncken, s-a dezvoltat  în domeniul electronicii și a electrocasnicelor de larg consum, prin invenții și inovații, crescând de la an la an. Televizoarele de la Telefunken sunt bine tehnologizate și au o  funcționalitate ușoară. Smart TV-ul  TELEFUNKEN UMBRA65UDS, de dimensiuni mari, are un aspect ”cuminte” și foarte elegant. Grațios cu rama de culoare neagră, acesta îți poate demonstra calitatea germană.

 

Smart TV TELEFUNKEN UMBRA65UDS 165 cm Ultra HD LED Wifi

Smart TV -ul TELEFUNKEN UMBRA65UDS dispune de un ecran curbat, cu o  diagonală impresionantă de  165 cm. Unghiurile de vizualizare de 178/178 sunt cele mai bune, iar aspectul de imagine este 16:9. Rezoluția Ultra HD, oferă imagini realiste și foarte plăcute, lăsându-te profund impresionat. Ecranul cu rezoluția 4K Ultra HD, oferă imagini perfecte cu detalii impresionante. Contrastul dinamic este perfect, etalând un negru profund și un alb strălucitor.  Imaginile sunt foarte apropiate de cele naturale, fiind  destul de realiste. 4K este cea mai bună rezoluție ce poate fi oferită unui televizor.

Așa cum ne-a obișnuit Telefunken, timpul de răspuns al Smart TV-ului este foarte bun. TELEFUNKEN UMBRA65UDS are un ecran curbat cu o diagonală de 165 cm, putând  fi amplasat pe peretele din living. Stând comod pe o canapea, te poți bucura alături de întreaga familie și de prieteni, de tehnologia oferită de acest Smart TV.  Designul modern, cu ecran curbat îl face să fie de invidiat. Rama de culoare neagră a Smart TV-ului, este foarte subțire și aproape de nebăgat în seamă. La bază  TELEFUNKEN UMBRA65UDS dispune de un suport cromat dispus pe părțile laterale, iar dacă vrei să-l amplasezi pe perete, acesta poate fi ușor dispus cu ajutorul unui stand compatibil VESA.

TELEFUNKEN DOMUS49DEVW a fost proiectat cu cele mai noi tehnologii,  dispunând de tehnologia Wi-Fi pentru conexiunea la rețea. TELEFUNKEN UMBRA65UDS este un Smart TV de tip LED, având integrate cele mai noi caracteristici tehnologice, create cu inginerie germană de mare calitate. Smart TV-ul cu ecran curbat dispune de imagini foarte clare cu detalii foarte clar evidențiate.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: LED
  • Tip TV: Smart TV
  • Diagonala (cm):165
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Conexiune: Wi-Fi

Preț Smart TV TELEFUNKEN UMBRA65UDS

Prețul televizorului TELEFUNKEN UMBRA65UDS este foarte bun în  raport cu calitatea sa.  Deține cele mai noi tehnologii, și oferă posibilitatea de a conecta dispozitive inteligente, cum ar fi tableta, smartphonul, stik USB și multe altele. Dacă ți-l dorești, intră pe site-ul magazinului online și comandă-l pentru a-ți încânta privirile zi de zi.

TELEFUNKEN UMBRA65UDS

165 cm, Ultra HD, LED, Wifi

 Părerea noastră

TELEFUNKEN UMBRA65UDS este un Smart TV, creat cu cele mai noi tehnologii. Acesta îți poate oferi funcții ușor accesibile iar conexiunea la rețea se realizează cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi, putând conecta dispozitive mobile inteligente. Calitatea imaginilor este foarte bună, cadrele fiind redate cât mai clare, cu detalii evidențiate foarte bine și cu cele mai frumoase culori. Prețul Smart TV-ului nu este foarte mare, mai ales că dispune de un ecran curbat de dimensiuni destul de mari. Părerea noastră este foarte bună vis a vis de acest Smart TV, și ți-l recomandăm cu toată încrederea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT