REVIEW: Televizor LED Smart Tesla 43S606SUS, 4k Ultra HD – Un pas spre un viitor mult mai luminos!

 TV Tesla 43S606SUS

Tesla 43S606SUS deține un panou destul de mare, de 109 cm, clasa A+ și rezoluția Ultra HD, putând să-ți ofere vizionarea filmelor și a serialelor de televiziune sau aplicații suplimentare, la o calitate a imaginii cu rezoluția 4K. Datorită platformei Opera Smart, noul Tesla îți oferă o multitudine de variante pentru internet și popularul You Tube, precum și acces la rețelele de socializare. Aplicațiile suplimentare sunt sprijinite de sistemul de operare Opera TV, având în program conectarea la dispozitive externe, cum ar fi USB, telefon mobil, HDMI etc.

Televizor Led Smart Tesla, 43S606SUS, 109cm, 4K Ultra HD

Televizoarele moderne de la Tesla, dețin o actualizare Firmware, care se realizează prin intermediul USB. La modelele mai vechi, acest lucru se realizează prin intermediul interfeței SPI, însă trebuie reținut faptul că în ciuda asemănărilor generale, fiecare brand are propriile sale caracteristici Firmware. Acest Smart TV Tesla a fost lansat oficial cu seria de referință  43S606SUS, reprezentând una dintre cele avansate versiuni de la acest producător. Smart TV-ul demonstrează noua tehnologie care îmbunătățește semnificativ experiența de vizionare.

Tesla 43S606SUS este un Direct LED cu ecran Ultra HD și  tehnologia DLED pentru Smart TV, făcând parte din gama 2016. Datorită faptului că panoul televizorului este ultra slim, acesta nu poate încorpora  un sistem de boxe foarte mare, urmând acest trend minimalist. Drept urmare, sistemul audio este format din două boxe de câte 8 wați fiecare, îmbunătățite cu caracteristici superioare de sunet, cum ar fi  Dolby Processing sau Surround Sound Virtual.

Tesla 43S606SUS  este  văzut în unanimitate ca fiind următorul pas spre noile tehnologii.  Acest lucru înseamnă o tehnologie pentru rezoluție, și aici ne gândim  la următorul pas după 4K sau o tehnologie pentru claritatea imaginii, mai degrabă decât contrast sau culoare. Conexiunile se realizează cu ajutorul Wi-Fi care este integrat și prin porturile HDMI, USB, căști, intrare SCART, antenă și mult mai multe.

Cele mai importante caracteristici:

  • Tip: Direct LED, Ultra HD
  • Tip TV: Smart TV
  • Tehnologii: DLED
  • Gama: 2016
  • Sistem audio: 2 x 8 wați
  • Caracteristici superioare de sunet: Sound Mode: Standard, Movie, Music, Sports, User Adjustable Sound Controls, Dolby Processing, Surround Sound Virtual
  • Diagonala (cm) : 109
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Caracteristici superioare de imagine: Control imagine ajustabila, Color Preset: Medium/Warm/User/Cool

Preț TV Tesla 43S606SUS

Cum își justifică prețul ridicat, acest Smart TV Tesla 43S606SUS? În afară de diagonala de 109 cm, televizorul mai are și un grad de atractivitate. Mai mul decât atât, acesta deține suport pentru Dolby Vision HDR, promițând o bună calitate a imaginii. Datorită efectelor luminoase, imaginile sunt realiste, cu o schemă de culori plauzibile și mult îmbunătățite.

Tesla 43S606SUS

109cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

Smart TV Tesla 43S606SUS are o calitate destul de bună, și când spunem acest lucru, ne gândim la tehnologia Dolby care lucrează exclusiv cu Vizio, oferind filme Dolby prin intermediul serviciului Vision Vudu. Smart TV-ul vine cu aceeași rezoluție 4K și cu o diagonală de 109 cm. Ecranul 4K Ultra HD oferă o luminozitate de vârf de 800 nits, fiind sprijinit de matricea cu iluminare din spate. Recomandarea noastră este de a nu-l ignora.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT