REVIEW: Televizor LED Smart Tesla 55S606SUS, 140 cm, 4K Ultra HD – Cu noua tehnologie Direct LED

 Tesla 55S606SUS

Adevărul este că viitorul televizorului, este smart TV-ul cu ecran Ultra HD și rezoluția 4K. Deviza producătorului Tesla, este tehnologia inteligentă și calitatea excepțională a imaginii, care poate să animeze imaginile vechi. Un astfel de televizor este LED Smart Tesla 55S606SUS care este dotat cu panouri de înaltă definiție, sistem de operare inteligent pentru aplicații preinstalate și conectare ușoară prin Wi-Fi la dispozitivele externe mobile. Mai mult decât atât, acesta are un design destul de plăcut, cu o ramă de culoare argintie, care face ca imaginile televizorului să iasă în evidență mult mai mult.

 Televizor Led Smart Tesla, 55S606SUS, 140 cm, 4K Ultra HD

Tesla 55S606SUS este un Smart TV de tipul Direct LED și Ultra HD, și face parte din gama 2016. Dacă vorbim despre sunet, acesta, la prima vedere nu pare a fi atât de performant, cu cele două boxe de câte 8 wați fiecare. Însă caracteristicile superioare de sunet cum ar fi Surround Sound Virtual, îi dau putere și un volum predominant sălilor de teatru. Ecranul televizorului este plat și oferă unghiuri de vizualizare foarte bune, adică 178/178 grade.  Cu diagonala de 140 cm acesta poate fi dispus pe peretele unui living sau a unui dormitor mai mare, putând să te încânte cu imaginile sale frumos colorate seară de seară.

Deși imaginile sunt perfect calibrate, totuși acestea pot fi ajustate, datorită caracteristicilor de control a imaginii ajustabilă și de control a culorilor Preset: Medium/Warm/User/Cool. Luminozitatea ecranului este de 250 cd/mp, cu un contrast dinamic de 100.000:1. Timpul de răspuns este destul de bun, acesta fiind de 8 ms. Aspectul de imagine poate fi modificat din modul Standard în modurile Mild, Dynamic sau User.

Pentru recepția canalelor TV, Tesla 55S606SUS a fost dotat cu un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, capabil să recepționeze semnale terestre, prin satelit și prin cablu. Filmările video pot fi redate în formatele MPEG1/2, MP4, H264, H265, MKV, AVI, FLV. Televizorul mai dispune de o intrare pentru antenă și de caracteristicile unui player multimedia integrat și oferă posibilitatea de a conecta la televizor, diverse dispozitive externe cum ar fi: Wi-Fi integrat, 3 porturi HDMI, unul pentru căști, intrare USB, intrare PC și multe alte porturi.

Cele mai importante caracteristici:

  • Tip TV: LED Smart TV
  • Tehnologii: DLED, 4K, Hotel Mode
  • Gama: 2016
  • Sistem audio: 2 x 8 wați
  • Caracteristici superioare de sunet: Sound Mode: Standard, Movie, Music, Sports, User Adjustable Sound Controls, Dolby Processing, Surround Sound Virtual
  • Diagonala (cm) : 140
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Caracteristici superioare de imagine: Control imagine ajustabila, Color Preset: Medium/Warm/User/Cool

Preț Tesla 55S606SUS

Dotat cu tehnologia DLED, smart TV-ul Tesla 55S606SUS are capacitatea de a distribui lumina de fundal. Acesta folosește matricea  diodei LED, plasată pe toată suprafața ecranului. Dotat cu tehnologii inteligente, cu o rezoluție a ecranului  4K Ultra HD, cu conexiunea Wi-Fi integrată, și cu diagonala ecranului de 140 cm televizorul nu costă foarte mult.

Tesla 55S606SUS

140 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

După părerea noastră Smart TV-ul Tesla 55S606SUS este un televizor dotat cu toate caracteristicile importante. Acesta poate oferi imagini clare, cu un contrast dinamic destul de ridicat. Unghiurile de vizualizare sunt cele mai bune, acestea fiind de 178/178, oferind posibilitatea de a privi către ecran din orice poziție confortabilă. Sonorul televizorului este destul de bun, comparativ cu sonorizarea sălilor de teatru. Raportul dintre preț și calitate este unul foarte bun.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT