Thomson 32HB5426 – televizor LED Smart cu ecran HD de 32 inch si boxe Dolby Digital Plus!

 Preţ Thomson 32HB5426

Daca te intereseaza noul televizor Smart Thomson 32HB5426 pentru a urmarii programele TV preferate sau pentru a naviga rapid pe internet, precizam inca de la inceput ca acesta se regaseste in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, prin intermediul serviciului lor de parteneriat. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile foarte bune de imagine, sunet si inteligenta, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce partenerul magazinului online eMAG va ofera ca beneficii livrarea gratuita pana la locuinta voastra si garantia inclusa de pana la 24 de luni.

 Review Thomson 32HB5426

Pe partea de aspect, noul Smart TV de la Thomson va ofera un design minimalist si modern, cu o carcasa eleganta de culoare neagra, o rama destul de ingusta a ecranului TV-ului si un suport inclus, care se va integra cu siguranta in orice tip de decor si in oricare spatiu ceva mai limitat din locuinta voastra. In plus, noul televizor inteligent Thomson este compatibil cu suportul standard de perete VESA pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 48 x 73,5 x 19 centimetri (cu suport inclus) si o greutate de aproximativ 4,4 kilograme, iar consumul de energie al televizorului este de numai 25W.

Diagonala normala de 80 centimetri (32 inch) a noului televizor LED Smart de la Thomson se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna, camera de apartament sau intr-un dormitor modern, in timp ce acesta suporta rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) ce afiseaza o imagine clara si de inalta definitie. Tehnologia Pure Image Ultra ofera o imagine HD clara si culori vibrante, iar indexul de performanta a imaginilor de 100Hz ofera scene cu miscari rapide si fara neclaritati inutile. Sunetul este asigurat de doua boxe incorporate Dolby Digital Plus, care va reda un sunet clar si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului.

Noul televizor LED Smart Thomson 32HB5426 este prevazut cu functii inteligente de ultima generatie, pentru a beneficia asadar de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata. Acesta include un tuner digital DVB-T2CS2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.

Thomson 32HB5426

SmartTV, 80 cm, HD Ready, A+

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Smart Thomson 32HB5426 este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui televizor bine echipat pentru ziua de astazi, cu ecran HD de dimensiuni potrivite si functii inteligent de generatie noua. Acesta va ofera o experienta buna de vizionare HD, pe diagonala de 80 centimetri, un sunet captivant si destul de puternic cu ajutorul sistemului stereo de buna calitate, precum si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin functiile Smart de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT