Toshiba 32E1633DG – televizor LED cu design modern si ecran HD de 32 inch, din gama 2016!

Cu un design elegant si ecran de inalta definitie, noul televizor LED Toshiba 32E1633DG reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un televizor modern si de noua generatie, dar care nu dispune de un buget prea mare, deoarece acesta se remarca printr-un raport calitate-pret excelent. Mai exact, noul LED TV din gama 2016 a celor de la Toshiba va permite sa va bucurati de un aspect elegant de culoare neagra, imaginii HD clare si de inalta defintie, precum si de o experienta captivanta de sunet, fiind astfel perfect pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale.

Pe partea de aspect, designul sau minimalist si modern se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare neagra, ramei destul de subtiri a ecranului LED, precum si standului integrat foarte atractiv, potrivindu-se perfect atat in decorul unei camere normale de apartament, cat si in cel al unui living sau dormior modern. In plus, noul televizor LED de la Toshiba are dimensiunile normale de 47,2 x 73,1 x 6,8 centimetri si o greutate totala de aproximativ 4,6 kilograme, in timp ce acesta inregistreaza un consum redus de energie de doar 29W.

PROMOȚIE Televizor LED Toshiba, 80cm, 32E1633DG, HD

Display-ul sau LED Blacklight dispune de o diagonala normala de 80 centimetri (32 inch), rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 3000:1, o luminozitate decenta de 220 cd/mp, dar si de un timp de raspuns rapid de doar 7 milisecunde, afisand asadar imagini clare si de inalta defintiei, la unghiuri destul de bune de vizionare. Pe langa toate acestea, ecranul HD LED de 32 inch mai beneficieaza si de mai multe caracteristici superioare de imagine (3D Digital Combfilter, Noise Reduction si Colour Temperate), pentru a va putea bucura de o exprienta vizuala foarte buna, chiar la dumneavoastra acasa.Toshiba 32E1633DG

Televizorul LED Toshiba 32E1633DG este compatibil, de asemenea, si cu suportul standard de perete VESA 100 x 100 milimetri, ceea ce va ofera posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid pe pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode pentru TV. In ceea ce priveste sunetul, sistemul sau audio 2.0 de la NICAM Stereo este format din doua difuzoare stereo de 10 W (2 x 5 W), cu tehnologiile Dolby Digital Plus si Virtual Surround, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni  mari chiar si la un volum mai ridicat.

Tunerul digital incorporat (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, asigura receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta defintiei (HDTV), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu. Cu toate acestea, noul televizor LED din gama 2016 a celor de la Toshiba mai include o functie monitor pentru utilizarea sa pe post de monitor la un PC, laptop si chiar consola de gaming, prin intrarea analogica VGA sau portul digital HDMI, precum si un player multimedia integrat pentru redarea fara probleme a fisierelor media preferate de pe un stick USB sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT