Toshiba 32W1633DG – televizor LED cu ecran HD de 81 centimetri si sistem Nicam de 12W!

 Preţ Toshiba 32W1633DG

Fie pentru urmarirea programelor TV digitale/HD sau utilizarea ca monitor la PC/consola de jocuri, daca va intereseaza noul televizor LED fara functii Smart Toshiba 32W1633DG, precizam faptul ca acesta se regaseste in oferta cunoscutelor magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret foarte mic pentru dotarile sale bune de imagine/sunet, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului, deschiderea coletului la livrare si garantia inclusa de 24 de luni.

 Review Toshiba 32W1633DG

Noul LED TV din gama 2017 de la Toshiba va ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului TV-ului si un suport standard integrat, care se va integra in orice tip de decor din locuinta voastra, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna, camera copiilor sau in oricare alta incapere limitata ca spatiu. Noul televizor Toshiba este compatibil cu suportul standard de perete VESA (optional) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 47,8 x 73,5 x 18,5 centimetri, o greutate de aproximativ 5,5 kilograme si un consum la functionare de 31W.

Diagonala normala de 80 centimetri (32 inch) a noului televizor LED de la Toshiba se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna, camera copiilor si nu numai, in timp ce acesta suporta rezolutia HD Ready (1366 x 768 pixeli) ce afiseaza o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio de la Nicam, format din doua difuzoare stereo incluse de maxim 12W, cu tehnologia Dolby Digital Plus si modul de sunet Bass/Tremble, care va reda un sunet captivant si destul de puternic fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul sunetului la maxim.

Noul televizor LED Toshiba 32W1633DG este prevazut cu tunerul digital DVB-T/C si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau media box, indiferent de distribuitorul de televiziune prin cablu. In plus, noul LED TV de la Toshiba include o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, prin intrarea pentru PC (VGA) si portul digital HDMI, precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe, cu ajutorul portului USB inclus.

Toshiba 32W1633DG

81 cm, 32W1633DG, HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Toshiba 32W1633DG este solutia ideala pentru oricine se afla in cautarea unui televizor HD de dimensiuni normale, fara functii inteligente de ultima generatie, la un pret avantajos pentru orice tip de buget. Asadar, noul LED TV din gama 2017 de la Toshiba va permite sa va bucurati de o imagine HD clara, pe diagonala normala de 81 centimetri, respectiv de un sunet stereo captivant, cu ajutorul sistemului stereo de 12W, acesta fiind perfect pentru urmarirea programelor TV sau utilizarea ca monitor pentru PC.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT