Toshiba 49U6663DG – televizor LED Smart cu ecran 4K UHD de 49 inch si sistem audio Dolby de 20W!

 Preţ Toshiba 49U6663DG

Inainte sa incepem sa discutam despre noul televizor LED Smart Toshiba 49U6663DG, precizam faptul ca acesta se regaseste in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania, asta in cazul in care ati decis deja ca noul Smart TV de la Toshiba reprezinta optiunea perfecta pentru cerintele voastre. Acesta este disponibil la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet/inteligenta, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce majoritatea magazinelor online va ofera serviciul de transport gratuit pana la locuinta voastra si garantia inclusa de pana la 24 de luni.

 Review Toshiba 49U6663DG

Pe partea de aspect, noul Smart TV din gama 2017 a producatorului Toshiba va ofera un design modern si foarte elegant, cu o carcasa subtire de culoare argintiu/negru, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport modern integrat, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 cm (optional) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce televizorul LED Smart de la Toshiba are dimensiunile de 69,8 x 109,9 x 9,3 centimetri, o greutate de aproximativ 12 kilograme si un consum la functionare de maxim 69 W.

Diagonala mare de 124 centimetri (49 inch) a noului televizor inteligent Toshiba se potriveste perfect intr-o sufragerie sau un dormitor destul de incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K (2160p) ce afiseaza o imagine extrem de clara si foarte naturala, din aproape orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Dolby de maxim 20W, cu tehnologiile avansate de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta precum si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Toshiba 49U6663DG are la baza noua platforma Smart Portal de la Toshiba, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la o gama larga de aplicatii de internet (Flickr, Facebook, Twitter si altele). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la un PC/consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

Toshiba 49U6663DG

124 cm, 49U6663DG, Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate pe scurt mai sus, noul televizor LED Smart Toshiba 49U6663DG este, dupa parerea noastra, o alegere ideala pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou televizor 4K de dimensiuni mari, cu functii Smart de ultima generatie, la un pret destul de avantajos. Asadar, noul Smart TV de la Toshiba va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala de 124 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului stereo de 20W, dar si de un acces intuitiv la o gama larga de aplicatii de internet/continut, de pe platforma Toshiba Smart Portal.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT