Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B13N3KVP-E – aparat de aer conditionat cu un sistem de filtrare 3 in 1 si functii speciale de climatizare!

Preţ Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B13N3KVP-E

Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B13N3KVP-E este un nou aparat de aer conditionat premium si ultra-performant de 13000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de pana la 27 – 38 de metri patrati, care se regaseste deja si oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 13000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Auto Clean, Hi-Power, Purificare, Dezghetare automata, 3D Air flow, Auto-diagnoza, Auto Restart, etc.).

Review Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B13N3KVP-E

Design-ul modern si minimalist al noului aparat de aer conditionat din gama de varf DaiseiKai 6.5 a celor de la Toshiba se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alb al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau pe o suprafata de pana la 27 – 38 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 22,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 63 x 80 x 30 centimetri si o greutate de aproximativ 41 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 26, 33 sau 39 dB la interior si de maxim 48 / 50 dB (racire/incalzire) la exterior.

Aparatul de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B13N3KVP-E dispune de o capacitate de racire de 12010 BTU/h (cu un consum de 840 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 13648 BTU/h (cu consum de 950 W/h la incalzire), dar si de un filtru Cold Catalyst + un sistem de filtrare 3 in 1 (IAQ) pentru a imbunatati calitatea aerului interior. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel redus de zgomot si un consum minim de energie, chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade si maxima de pana la +46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, noul aparat de aer conditionat DaiseiKai 6.5 de la Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, 3D Air flow, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, Sleep Mode, Dezgetare automata, 24h Timer, Silent Mode si Auto-diagnoza). Mai exact, functia Auto Restart reporneste automat intreg sistemul de climatizare, in cazul unor intreruperi de curent sau deconectari accidentale, la setarile sale anterioare. In plus, functia Sleep Mode ofera temperatura cea mai confortabila atunci cand dormiti, iar functia Hi-Power atinge rapid la temperatura setata.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B13N3KVP-E ofera un nivel redus de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate foarte buna a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, noul echipament de aer conditionat marca Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare modern si ultra-performant, cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, dar care dispun si de un buget destul de ridicat.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat din gama premium, pe care il recomand cu incredere persoanelor alergice sau familiilor cu copii mici. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Per total sunt foarte multumit de el.

Am achizitionat acest sistem de climatizare in principal pentru sistemul de filtrare performant si functiile speciale de climatizare. In plus, capacitatea sa de racire/incalzire este mai mult decat suficienta pentru o incapere destul de mare de maxim 30 metri patrati. Un dezavantaj ar fi lipsa suportului Wi-Fi pentru controlul de la distanta.

Este un echipament de aer conditionat complet din toate punctele sale de vedere. Arata foarte bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste / incalzeste foarte bine o sufragerie + bucatarie deschisa (open-space). Il recomand cu mare incredere celor care dispun de un buget ridicat.

Acest sistem de climatizare a fost proiectat special pentru utilizatori, avand cel mai bun sistem de filtrare a aerului si cele mai noi functii de climatizare. Se potriveste perfect in sufragerie, nivelul de zgomot si consumul de energie este redus, iar acesta functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura de doar -15 grade Celsius.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT