Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B16N3KVP-E – aparat de aer conditionat 16000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si sistem de filtrare IAQ!

Preţ Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B16N3KVP-E

Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B16N3KVP-E este un nou aparat de aer conditionat high-end de 16000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de pana la 35 – 45 de metri patrati, care se regaseste deja si oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale ultra-performante. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 16000 BTU/h, un sistem superior de filtrare a aerului (filtru Cold Plasma + filtru IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Auto Clean, Hi-Power, Purificare, Dezghetare automata, Auto Restart, etc.).

Review Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B16N3KVP-E

Design-ul simplu dar modern al noului aparat de aer conditionat din gama de varf DaiseiKai 6.5 a celor de la Toshiba se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau pe o suprafata de pana la 35 – 45 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 22,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 63 x 80 x 30 centimetri si o greutate de aproximativ 41 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 42 dB la interior si de 49 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B16N3KVP-E dispune de o capacitate de racire de 15456 BTU/h (cu un consum de 1,34 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 18868 BTU/h (cu consum de 1,47 kW/h la incalzire), dar si de un sistem de filtrare superior (filtru Cold Plasma + filtru IAQ) pentru a imbunatati calitatea aerului interior. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge rapid la temperatura setata si o mentine constanta cu un nivel redus de zgomot si un consum minim de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius si la una maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, noul aparat de aer conditionat DaiseiKai 6.5 de la Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, 3D Air flow, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, Sleep Mode, Dezgetare automata, 24h Timer, Silent Mode si Auto-diagnoza). Mai exact, functia Auto Restart reporneste automat intreg sistemul de climatizare, in cazul unor intreruperi de curent sau deconectari accidentale, la setarile sale anterioare. In plus, functia Sleep Mode ofera temperatura cea mai confortabila atunci cand dormiti, iar functia Hi-Power atinge rapid la temperatura setata.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 6.5 RAS-B16N3KVP-E ofera un nivel redus de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o curatare eficienta a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, noul echipament de aer conditionat DaiseiKai 6.5 de la Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare puternic si ultra-performant, cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret acceptabil.

 – Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat excelent si de inalta calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret ok pentru performantele sale ridicate. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest sistem de climatizare in principal pentru puterea ridicata, sistemul de filtrare performant si functiile speciale. Il utilizez aproape zilnic pe functiile potrivie pentru a creea un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in orice situatie. Recomand.

Este un echipament de aer conditionat complet din toate punctele de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie, curata eficient aerul interior si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie +bucatarie deschisa (open space).

Nu am nimic de comentat. Se potriveste perfect in decor, consumul de energie este unul destul de redus, iar acesta functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius. In plus, sistemul de filtrare este unul foarte performant si ofera o calitate foarte buna a aerului interior.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT