Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E – aparat de aer conditionat cu clasa energetica A+++ si sistem de filtrare IAQ!

Preţ Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E

Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E este un nou aparat de aer conditionat premium si ultra-performant de 13000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 27 – 38 de metri patrati, care se regaseste deja si oferta magazine online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ la racire/incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 13000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Cold Plasma + filtru IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Auto Clean, Hi-Power, Purificare, Dezghetare automata, etc.).

Review Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului aparat de aer conditionat DaiseiKai 8 din gama de varf RAS a celor de la Toshiba se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si al afisajului mare ascuns al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau pe o suprafata de pana la 27 – 38 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 14 kilograme avand dimensiunile de 27 x 83,1 x 29,3 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 63 x 80 x 30 centimetri si o greutate de aproximativ 42 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de 21, 27, 33, 36, 40 sau 43 dB la interior si de maxim 48 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E dispune de o capacitate de racire de 11942 BTU/h (cu un consum de 820 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 13648 BTU/h (cu consum de 800 W/h la incalzire), dar si de o capacitate de dezumidificare de 1,6 litri pe ora, fiind suficient de puternic pentru o incapere de pana la 38 de metri patrati. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge rapid la temperatura setata si o mentine constanta cu un nivel redus de zgomot si un consum minim de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius si la una maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, noul aparat de aer conditionat DaiseiKai 8 de la Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, 3D Air flow, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, Sleep Mode, Dezgetare automata, 24h Timer, Silent Mode si Auto-diagnoza). In plus, noul sistem de climatizare marca Toshiba mai integreaza un sistem performant de filtrare IAQ (anti-virus si anti-bacterian) si un filtru ionizator cu plasma (anti-bacterian si anti-miros) pentru a imbunatati semnificativ calitatea aerului interior, astfel incat dumneavoastra si intreaga familie sa puteti respira un aer proaspat si foarte curat.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E ofera un nivel redus de zgomot, o temperatura optima la interior, o eficienta energetica ridicata si o calitate foarte buna a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, noul echipament de aer conditionat marca Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat nou sistem de climatizare modern si foarte performant, cu o clasa superioara de eficienta energetica, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret pe masura performantelor sale de top.

– Părerea clienţilor –

Am achizitionat acest sistem de climatizare pentru eficienta sa energetica ridicata si sistemul sau de filtrare performant. Il utilizez aproape zilnic pentru un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme pe intreaga perioada anului. In plus, calitatea aerului respirat este de cea mai buna calitate.

Un aparat de aer conditionat complet din toate punctele sale de vedere, pe care il recomand persoanelor alergice sau familiilor cu copii mici. Este silentios si foarte elegant, are un consum minim de energie electrica si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Acest echipament de aer conditionat pune mare accent pe calitatea aerului si eficienta energetica. Este unul dintre cele mai bune si mai economice sisteme de climatizare de pe piata, cu o capacitate similara. Per total este un aparat de aer conditionat din gama de varf a celor de la Toshiba.

Este un sistem de climatizare premium si ultra-performant, dupa parerea mea, la un pret acceptabil din punctul meu de vedere. Arata foarte bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 30 de metri patrati.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT