Toshiba Mirai RAS-10BKV-E – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si functii utile!

Recomandat atat pentru locuinte de pana la 25 mp, cat si pentru birouri sau spatii comerciale de maxim 22 mp, aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E ar putea fi alegerea perfecta pentru cei care vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara. Acesta vine cu un design modern, display LED intuitiv, clasa energetica A+, o capacitate decenta de racire/incalzire, un filtru cu carbon activ, tehnologia avansata Inverter si mai multe functii extrem de utile, fiind disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale.

Designul sau simplu si modern, cu o unitate interioara eleganta de culoare alba si un display de tip LED foarte intuitiv, se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa, potrivindu-se perfect in orice loc din locuinta dumneavoastra. In plus, clasa de eficienta energetica A+ la racire / incalzire asigura o eficienta energetica ridicata in timpul functionarii sale, inregistrand un consum de energie electrica la racire de 3200 W si de 2500 W la incalzire, in timp ce modul ECO ofera un control automat a temperaturii ambientale si o economisire a energiei electrice.

Toshiba Mirai RAS-10BKV-E Inverter, 9000 BTU, Clasa A+ – profită acum de reducere

Prevazut cu tehnologia de ultima clasa Inverter, aparatul de aer conditionat marca Toshiba foloseste un nou model de compresor rotativ de tip DC Inverter, cu o capacitate frigorifica variata, ceea ce permite o functionare mult mai eficienta, insesizabila si mai silentioasa, utilizand ca lichid refrigerant R410A (denumit “prietenul mediului”). Tehnologia avansata Inverter asigura un randament mult mai mare in comparatie cu echipamentele de climatizare conventionare, oferind totodata un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot, precum si o durabilitate ridicata.Toshiba Mirai RAS-10BKV-E

Caracteristicile sale generale includ o capacitate de maxim 9000 BTU/h la racire si de pana la 11000 BTU/h la incalzire, un display LED pentru afisarea temperaturii setate si a modului de functionare activ, precum si o telecomanda intuitiva si usoara de utilizat (cu un display digital). Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare de la Toshiba mai beneficieaza si de un filtru cu carbon activ, care asigura eliminarea bacteriilor, virusurilor, alergenilor, prafului si chiar a mirosurilor neplacute, pentru a va putea bucura de un flux de aer proaspat si extrem de curat, in intreaga dumneavoastra locuinta.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-10BKV-E este dotat cu mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Dezumidificare, Auto Restart, HI POWER, Timer 24h, ECO-mode si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste automat aparatul, in cazul unei pene de curent, la setarile sale anterioare. Functia HI POWER asigura o functionare puternica si de scurta durata, la o viteza maxima, pentru o racire/incalzire rapida a locuintei dumneavoastra. Cu toate acestea, unitatea interioara este prevazuta cu lamele ce permit directionarea fluxului de aer refulat catre zona dorita.

Comentarii

Leave a reply

Review IT