Toshiba Mirai RAS-13BAV-E – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si functie Al 6-lea Simt!

In aceasta perioada ne confruntam cu temperaturi din ce in ce mai ridicate, specifice zilelor calde si chiar caniculare de vara, iar odata cu acestea se va crea si un disconfort extrem de neplacut, atat la interior cat si la exterior. Astfel, in acest review va vom prezenta aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E, ideal pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara, gratie dotarilor sale foarte buna si de ultima generatie.

Aparatul de aer conditionat de la Toshiba are un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 5,7, respectiv un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4, ceea ce ii permite acestuia sa fie incadrat in clasa de eficienta energetica A+ la racire/incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata, si anume aceasta inregistreaza un consum de energie electrica la racire de maxim 1190 W si de pana la 1010 W la incalzire, in functie de treapta de viteza a ventilatorului si temperatura setata.

PROMOȚIE Toshiba Mirai RAS-13BAV-E – aparat de aer conditionat – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei avansate Inverter, aparatul utilizeaza un nou compresor rotativ, cu tehnologie unica Inverter Hibrid Digital, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor, oferind asadar o functionare optima si foarte eficienta, la un consum redus de energie electrica si un nivel minim de zgomot. In plus, noua tehnologie Twin Compresor Rotativ de la Toshiba ofera o eficienta energetica ridicata si o performanta mare de racire.Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E este suficient de puternic pentru racirea si/sau incalzirea fara niciun fel de problema a unei incaperi de pana la 26-40 mp, gratie capacitatii generoase de racire/incalzire de pana la 13000 BTU/h. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un filtru HD, cu Carbon Activ, pentru un aer curat si sanatos, precum si de mai multe functii extrem de utile, printre care de Racire, Incalzire, Auto Restart, Turbo, Dezumidificare si multe altele.

Functia speciala Al 6-lea Simt se bazeaza pe un senzor de temperatura incorporat in unitatea interioara, care permite detectarea temperaturii din incapere si setarea unei combinatii ideale intre functiile de racire, incalzire, ventilare sau de dezumidificare, pentru obtinerea unui maxim de confort. Functia “Around U” seteaza automat o temperatura optima pentru pozitia in care va aflati, prin intermediul telecomenzii care transmite un semnal catre unitatea interioara ce indica temperatura din jurul ei.

Comentarii

Leave a reply

Review IT