Toshiba Mirai RAS-13BKV-E – aparat de aer conditionat cu filtru carbon activ si tehnologie Inverter!

Chiar daca suntem deja la jumatatea anotimpului de vara si am inceput sa ne obisnuim putin cu disconfortul termic accentuat si temperaturile extrem de ridicate ale zilelor calde si chiar caniculare de vara, inca nu este timpul trecut pentru achizitionarea unui nou echipament de climatizare sau pentru inlocuirea modelului mai vechi. Astfel, in acest review va vom prezenta noul sistem de climatizare Toshiba Mirai RAS-13BKV-E, un aparat de aer conditionat elegant, performant si de mare capacitate de la compania japoneza Toshiba, capabil sa raceasa / incalzeaza un living, dormitor sau chiar birou modern cu o suprafata de maxim 30-35 mp.

Designul sau este unul simplu si modern, cu o unitate interioara eleganta de culoare alba si un display de tip LED foarte intuitiv, care va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jur, integrandu-se perfect pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra. In plus, unitatea interioara are o greutate de aproximativ 9 kilograme si masoara 29,3 centimetri pe inaltime, 79,8 centimetri latime si o adancime de numai 23 de centimetri, in timp ce unitatea exterioara are la randul sau o greutate de 22 kilograme si masoara 53 de centimetri pe inaltime, 66 de centimetri latime si o adancime de doar 24 de centimetri.

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E Inverter, 12000 BTU, Clasa A+ – profită acum de reducere

Aparatul de aer conditionat de la Toshiba este prevazut cu tehnologia avansata Inverter, ceea ce inseamna ca acesta utilizeaza un  nou model de compresor rotativ de tip Inverter, cu o capacitate frigorifica variata, pentru a putea beneficiea de o utilizare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme. Pe langa toate acestea, tehnologia de ultima clasa Inverter permite, de asemenea, mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind totodata un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot de doar 41 dB la interior, precum si o durabilitate crescuta a compresorului rotativ Inverter.Toshiba Mirai RAS-13BKV-E

Clasa de eficienta energetica A+ la racire / incalzire asigura o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire si a celei de incalzire, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de 3100 W si de 3600 W la incalzire. Caracteristicile sale generale includ o capacitate mare de racire / incalzire de maxim 12000 BTU/h, un filtru cu carbon activ pentru un flux de aer proaspat si extrem de curat, precum si mai multe functii extrem de utile (Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, HI POWER, Dezumidificare, ECO-mode si Sleep-mode). Cu toate acestea, functia Auto Restart reporneste in mod automat sistemul de climatizare de la Toshiba la setarile sale anterioare, in cazul unei pene de curent.

Comentarii

Leave a reply

Review IT