Toshiba Mirai RAS-16BAV-E – aparat de aer conditionat elegant, performant si de mare capacitate!

Elegant, performant si foarte bine dotat, aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BAV-E este suficient de puternic pentru racirea/incalzirea unei incaperi de pana la 34-47 mp, in zilele calde si chiar caniculare de vara, cand se creeaza un disconfort termic extrem de neplacut. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, acesta vine cu un design modern, clasa energetica A+, tehnologia avansata Inverter, un filtru HD + Carbon Activ, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii extrem de utile.

Aparatul de aer conditionat de la Toshiba are un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 5,9, precum si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4,2, ceea ce ii permite sistemului de climatizare marca Toshiba sa fie incadrat in clasa de eficienta energetica A+, pentru o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire/incalzire, si anume acesta inregistreaza un consum de energie electrica la racire de 1190 W si de 1010 W la incalzire.

PROMOȚIE Toshiba Mirai, RAS-16BAV-E Inverter, 16000 BTU, Clasa A+ – verifică preț

Dotat cu tehnologia speciala Inverter, acesta utilizeaza un nou model de compresor rotativ de tip Inverter, cu o capacitate frigorifica si calorica variabila, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor. Tehnologia avansata Inverter asigura o functionare optima si foarte buna calitate, pentru mentinerea unei temperaturi constante in incapere, la un consum redus de energie electrica si un nivel scazut de zgomot de doar 59 dB la interior.Toshiba Mirai RAS-16BAV-E

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-16BAV-E dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 16000 BTU/h, un display LCD foarte intuitiv, dar si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Al 6-lea Simt si Sleep-mode. In plus, acesta mai beneficieaza si de un filtru HD, cu Carbon Activ, ceea ce permite eliminarea bacteriilor, virusurilor, alergenilor si chiar a mirosurilor neplacute, pentru un flux de aer proaspat si foarte curat.

Functia speciala Al 6-lea Simt asigura detectarea temperaturii ambientale si totodata optimizarea inteligenta a functiilor aparatului, pentru un maxim de confort in incapere. Functia Auto Restart reporneste automat sistemul de climatizare marca Toshiba, in cazul unei intreruperi de curent, la ultimele setari salvate. Functia “Around U”permite setarea unei temperaturi optima in incapere, prin intermediul unui senzor de temperatura incorporat in telecomanda.

Comentarii

Leave a reply

Review IT