Toshiba Satellite L50-B-1CE – laptop subtire cu design unic

Ce poti sa-ti doresti de la un laptop? …pai sa fie performant, sa aiba un design cat se poate de frumos si sa fie produs de o firma pe cat se poate de respectata, ei bine, cam asta putem spune despre noul model Toshiba Satellite L50-B-1CE, un laptop care vine cu o configuratie impresionanta la un pret rezonabil.

Eu l-am achizitionat de cateva zile si am incercat sa il testez la capacitatile lui maxime, l-am testat in jocuri si m-am uitat la filme FULL HD, am ascultat muzica si l-am tinut aprins cateva zile si spre mirarea mea laptopul nu s-a incins, cred ca daca era un DELL probabil altfel statea situatia. Pot spune ca de aceea am reuntat si la marcile de top, gen HP sau DELL, Toshiba pentru mine reprezinta un produs fiabil, care te pozi baza pe el atunci cand ai nevoie.

   Vezi AICI pretul pentru Toshiba Satellite L50-B-1CE   

Trebuie sa trecem la partea de configuratie pentru ca aici este un capitol care sta foarte bine, avem un procesor strong, o memorie ram care se poate upgrada, un spatiu de stocare suficient si cateva caracteristici speciale: Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor, 1 x USB 3.0 cu Sleep-and-Charge.

Laptop-Toshiba-Satellite-L50-B-1CE

Procesorul este un Intel® CoreTM i3 4005U cu un numar de 2 nuclee si o tehnologie a procesorului de 22 nm, frecventa este de 1700 MHz si vine cu un cache de 3 MB.

Remarcam faptul ca vine cu o memorie ram de 4 GB, insa partea cea mai interesanta este ca putem sa-i facem upgrade si putem ajunge la 16 GB fara nici un fel de problema, dar totul este in functie de necessitati si nu cred ca pentru un utilizator office 4 GB nu sunt suficientui pentru filme, internet si muzica. De asemenea pot remarca ca l-am testat in photoshop 6 si s-a miscat foarte bine, fara frame-uri si fara sa am probleme de procesare.

Dsiplay-ul este unul interesant pentru ca vine cu tehnologia TruBrite, avem un contrast extrem de bun, o luminozitate crescuta si o densitate mare a pixelilor. Diagonala este de 15.6 si avem o rezolutie HD, aici cred ca este partea care mai putea fi optimizata, adica se putea trece la FULL HD, insa nu cred ca este un inconvenient.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, insa nu cred ca sunt probleme cu spatiul de care am eu nevoie tinand cont ca mai am un HDD extern pe care il folosesc din an in paste, asa ca pentru mine este un spatiu extrem de suficient.

Design-ul este cel mai de pret pentru laptopul Toshiba Satellite L50-B-1CE, aici putem remarca culoarea rosie, colturile rotunjite in asa fel incat sa nu deranjeze, carcasa este construita dintr-un plastic de foarte buna calitate, iar per total avem un laptop care pare din gama business.

Pentru cei ce vor achizitiona acest laptop mentionez faptul ca l-am primit cu Microsoft Windows 8.1 pe 64 biti, asadar nu am avut decat sa il bag in priza si sa-i dau drumul.

Comentarii

Leave a reply

Review IT