Toshiba Satellite Pro R50-C-104 – laptop elegant si destul de performant pentru utilizarea zilnica!

Dedicat in special pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, Toshiba Satellite Pro R50-C-104 este un nou model de laptop de 15,6 inch din gama Satellite Pro R50-C Series a companiei japoneze Toshiba Corporation, remarcandu-se printr-un raport performanta-pret foarte bun din orice punct de vedere. Accesibil, elegant si destul de performant, laptopul marca Toshiba vine in principal cu un design modern, ecran HD LED de 15,6 inch, componente hardware decente si mai multe caracteristici multimedia de inalta calitate, toate acestea la un pret foarte bun.

Designul simplu si modern al laptopului de la Toshiba va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jur, gratie carcasei elegante de culoare neagra, fabricata din plastic, tastaturii confortabile la utilizare si a touchpadului cu suport control multi-touch pentru gesturi, potrinvindu-se perfect pe orice tip de birou si nu numai. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 2,1 kilograme si masoara 25,8 centimetri pe inaltime, 37,9 centimetri latime si o adancime de doar 2,4 centimetri.

PROMOȚIE Toshiba Satellite Pro R50-C-104 Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz – verifică preț

Laptopul Toshiba Satellite Pro R50-C-104 dispune de un display de tip LCD LED, cu o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri destul de largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala foarte buna. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet DTS Sound, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.Toshiba Satellite Pro R50-C-104

Specificatiile sale hardware includ noul procesor Intel Core i3-5005U, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, care asigura o performanta destul de mare pentru utilizarea normala de zi cu zi, atat de acasa cat si de la birou. Procesorul Intel Core i3-5005U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de pana la 2 GHz, tehnologiile importante de la Intel, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 5500.

Memoria RAM este de tip DDR3L si include o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, permite salvarea tuturor datelor dumneavoastra importante, gratie capacitatii suficiente de stocare de maxim 500 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT