Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1 – aparat de aer conditionat Inverter de 13000 BTU/h, cu tehnologia One Touch si filtru IAQ!

Preţ Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1

Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1 este un nou aparat de aer conditionat Suzumi Plus de 13000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant foarte curat, care a aparut recent si in oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale ultra-performante. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 13000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Auto Clean, 3D Air Flow, Hi-Power, Purificare, One-Touch si multe altele).

Review Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1

Noul design simplu dar modern al noului aparat de aer conditionat Suzumi+ de la Toshiba se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 27 – 38 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 21,7 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 78 x 29 centimetri si o greutate de aproximativ 34 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 40 dB la interior si de 48 / 50 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1 dispune de o capacitate de racire de 11942 BTU/h (cu un consum 1,05 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 14330 BTU/h (cu consum de 1,08 kW/h la incalzire), dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ) pentru imbunatatirea calitatii aerului interior. Tehnologia cu invertor hibrid CC utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge rapid la temperatura setata si o mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius si la una maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, 3D Air Flow, Sleep Mode, 24h Timer, One-Touch Mode, Silent Mode si Temporizator). Mai exact, functia One-Touch asigura combinatia perfecta a functiilor de climatizare pentru locuinta dumneavoastra, prin actionarea unui singur buton tactil. In plus, functia confortabila pe timpul noptii (Sleep Mode) ofera temperatura cea mai confortabila atunci cand dormiti, iar functia Hi-Power ajunge rapid la temperatura setata.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B13N3KV2-E1 asigura un nivel redus de zgomot, o temperatura optima la interior si eficienta energetica ridicata, in timp ce acesta ofera o metoda eficace de curatare a aerului ambiant, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximtiv 27 – 38 de metri patrati. Acestea fiind spuse, noul echipament Suzumi Plus de la Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare excelent si de calitate, cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret bun pentru performantele sale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat ultra-performant, dupa parerea mea, pe care il recomand persoanelor alergice sau familiilor cu copii mici. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Aspectul este unul simplu si placut, capacitatea de racire si incalzire este potrivita pentru o sufragerie medie, iar filtrere incluse sunt de foarte buna calitate.

Este un aparat de aer conditionat excelent si foarte puternic, cu un sistem avansat de filtrare a aerului. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si  raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 33 metri patrati.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este un echipament de aer conditionat complet din toate punctele de vedere, pe care l-am achizitionat in special pentru sistemul avansat de filtrare a aerului. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere celor interesati de acest model.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT