Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 – aparat de aer conditionat de 22000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru IAQ!

Preţ Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1

Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 este un nou aparat de aer conditionat foarte puternic si ultra-performant de 22000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant curat, care a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de ok pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 22000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Auto Clean, 3D Air Flow, Hi-Power, Purificare, One-Touch, etc.).

Review Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1

Noul design modern si minimalist al noului aparat de aer conditionat Suzumi Plus de la Toshiba se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 51 – 65 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 21,7 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 79 x 29 centimetri si o greutate de aproximativ 34 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 47 dB la interior si de 53 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 dispune de o capacitate de racire de 20472 BTU/h (cu un consum 1,9 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 23884 BTU/h (cu consum de 2 kW/h la incalzire), dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ) pentru imbunatatirea calitatii aerului interior, fiind indeajuns de puternic pentru o incapere de pana la 65 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, 3D Air Flow, Sleep Mode, 24h Timer, One-Touch Mode, Silent Mode si Temporizator). Mai exact, functia One-Touch asigura combinatia perfecta a functiilor de climatizare pentru locuinta dumneavoastra, prin actionarea unui singur buton tactil. In plus, functia confortabila pe timpul noptii (Sleep Mode) ofera temperatura cea mai confortabila atunci cand dormiti, iar functia Hi-Power ajunge rapid la temperatura setata.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 asigura un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate naturala a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, noul echipament de aer condition Suzumi Plus de la Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare excelent si de buna calitate, cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret destul de ok.

 – Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat complet din toate punctele de vedere, pe care il recomand persoanelor alergice sau familiilor cu copii mici. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si asigura o functionare fara probleme chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius.  

Am achizitionat acest sistem de climatizare si deocamdata sunt super multumit de el. Se potriveste perfect pe un perete alb, aerul ambiant este pastrat foarte curat, iar functiile speciale de climatizare ajut la optimizarea mediului ambiant in functie de preferinte.

Acesta este un echipament de aer conditionat pe care il consider unul dintre cele mai bune sisteme de climatizare de pe piata. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie + bucatarie deschisa (open space).

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este un sistem de climatizare foarte puternic si ultra-performant, dupa pererea mea, disponibil la un pret destul de ok. L-am achizitionat in special pentru capacitatea mare de climatizare, sistemul avansat de filtrare a aerului si functiile speciale de climatizare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT