REVIEW: Aparat Aer Conditionat TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32, 12000 BTU – Cu compresor DC Inverter și Clasa A+++!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Standardele de înaltă calitate ale aparatului de aer condiționat TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32, sunt date de introducerea tehnologiei inovatoare DC Inverter, care a condus la utilizarea unor noi agenți frigorifici ecologici, cum ar fi R 32, care are ca principală caracteristică respectarea mediului. Aparatul de climatizare Toyotomi, echipat cu o pompă de căldură de ultima generație, în combinație cu noul său design elegant și cel mai avansat sistem de filtrare a aerului, se numără printre cele mai bune  aparate de climatizare de înaltă performanță.

 Preț Aer conditionat TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32

Prețul aparatului de aer condiționat portabil TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32  se încadrează în limitele normale de preț ale acestui producător, iar raportul preț/calitatea este destul de bun.  Dispozitivul este dotat cu tehnologie avansată, de ultimă generație, materialul din care este realizat este foarte bun, iar designul foarte elegant și modern.  La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32 utilizează cea mai recentă tehnologie Full DC cu modulație TKN și TKG, oferind cel mai bun confort, într-un timp mai scurt, garantând astfel, economia de energie. Ionizatorul eficient încorporat, neutralizează 90% din bacterii, iar deodorizantul ozonează aerul cu ioni negativi pentru o prospețime uimitoare și o atmosferă curată. Caracteristica auto-curățare este o funcție unică pentru care evită formarea mucegaiului, a bacteriilor și a mirosului. După oprirea funcțiilor,  ventilatorul din unitatea interioară continuă să funcționeze timp de câteva secunde, pentru a evita umiditatea.

 

Capacitate: TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32 oferă o capacitate generală de 12000 BTU, cu 12000 BTU atât pentru răcire, cât și pentru încălzirea aerului. În aceste condiții, dispozitivul poate asigura un mediu ambiental plăcut unei suprafețe de până la 30 mp.

Unitate interna: Unitatea internă poate debita o cantitate de 660 mc/h și poate elimina eficient o cantitate de umezeală de 1,4 l/h. Astfel, în încăpere este creat un mediu ambiental confortabil și foarte plăcut, mai ales în zilele călduroase de vară. Carcasa unității interioare este de culoare albă, iar dimensiunile sale sunt de 928 x 364 x 278 mm.

Eficiența energetică: TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32 face parte din clasa de eficiență energetică A+++ atât pentru încălzire, cât și pentru răcire. Acest dispozitiv are un consum de energie electrică foarte redus, având un consum nominal la răcire de 3,52 kw, iar la încălzire de 3,81 kw. Tehnologia on-off inteligentă permite dispozitivului Toyotomi să intre automat într-un mod de economisire a energiei când este pus în standby, ceea ce va reduce consumul de energie de la 3W la 0,5W (90% economie de energie).

Funcții și tehnologii: I-Feel, este o funcție inteligentă, pentru menținerea temperaturii dorite. Aerul condiționat este echipat cu doi senzori de temperatură. Primul este amplasat pe unitatea interioară și stabilește temperatura implicită, iar al doilea este localizat pe telecomandă, ceea ce oferă posibilitatea unui control alternativ al temperaturii. Temperatura variază în funcție de înălțime, iar prin alegerea funcției inteligente de economisire a energiei electrice, temperatura setată va fi  stabilită în funcție de poziția telecomenzii.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32 nu depășește 57 dB pentru unitatea internă și 62 dB pentru unitatea externă.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat Aer Conditionat TOYOTOMI KURO TKN/TKG-656R32, 12000 BTU – Cu compresor DC Inverter și Clasa A+++!
4.5 (90.91%) 11 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply