Router Wireless TP-LINK ARCHER C7, Dual Band, AC 1750Mbps – viteza uluitoare

Nu sunt adeptul de a da bani pe routere, dar cand acasa ai 1000 de MB internet atunci chiar ai nevoie de unul bun, care sa tina banda si care sa nu ii dai restart pe fiecare zi. Tot cautand pe internet diverse oferte, reduceri si toate cele, am dat peste Routerul Wireless TP-LINK ARCHER C7, un produs care m-a facut sa-l cumpar datorita review-urilor pe care le-am gasit pe cel mai mare magazin online din Romannia.

De ce m-am hotarat sa schimb vechiul router? …pai in primul rand nu era zi sa nu-i dau restart, ba pica netul, ba scadea viteza internetului si de ficare data cand incercam sa descarc ceva de pe torrent imi pica internetul. In prima faza am zis ca am probleme cu firma de internet, insa nu a fost asa, problema principala era de la router, un router care a costat si el putin peste 100 de lei.

   Vezi AICI pretul pentru Routerul Wireless TP-LINK ARCHER C7   

Routerul Wireless TP-LINK ARCHER C7 vine cu urmatoarea generatie de WiFi 802.11ac, aceasta noua tehnologie este capabila sa ofere viteze de pana la 1300 Mb, mult mai mare fata de 802.11n care oferea viteza maxima de 450 Mb.

TP-LINK ARCHER C7

Routerul Wireless TP-LINK ARCHER C7 se lauda cu functii noi si cu tehnologii noi, putem avea conexiuni simultane cu viteze de pana la de pana la 1.75Gbps, fara intreruper sau alte bug-uri intalnite la vechile routere.

Archer C7 poate lucra in acelasi timp pe ambele benzi (2,4GHz si 5GHz), astfel avem siguranta ca ca avem cea mai buna viteza WiFi disponibila in momentul de fata.

Citește și:  5 beneficii ale geamurilor termopan

Daca in trecut era o problema a semnalului cu routerele TP-LINK, ei bine, problema aceasta a fost rezolvata si puterea semnalului este mult mai puternica, asta si datorita celor 6 antene, 3 in exteriori pentru banda de 5 Ghz si 3 in interior pentru banda de 2.4 GHz.

Nu va mai retin cu detalii tehnice pentru ca nu-si au rostul. Din propria experienta va pot spune ca functionalitatea acestui router este 10+ si am scapat de problemele pe care le-am avut cu vechiul router.

Standard Wi-Fi: 802.11ac
Porturi LAN: 4 x RJ-45
Porturi WAN: 1 x RJ-45
Rata de transfer Ethernet (Mbps): 10/100/1000
Securitate: WEP 64/128 bit
WPA, WPA2
DOS / SPI Firewall
Filtrare MAC / IP / URL

1 Comment
  1. Reply
    Strimtu eugeniu 15 martie 2016 at 13:41

    Dețin acest router și trebuie sa îi dau rest destul de mult și de câteva ori pe zi ba pica netul ba wifi înaintea lui am avut un tl wr 2543 nd care era foarte stabil nu știu dacă lam resetat de 2 ori în 4 ani….mă poate ajuta cineva?

Leave a reply

Review IT