TP-Link CPE510 – punct de acces modern si de inalta calitate pentru exterior!

Dedicat in special pentru utilizarea la exterior, punctul de acces TP-Link CPE510 este dispozitivul perfect pentru toti cei care vor sa bucure de o transmisie wireless pe o arie extinsa si o rezistenta de cea mai buna caliate in orice tip de climat. Acesta este disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret excelent in comparatie cu dotarile sale, fiind ideal pentru transferul de date de mare viteza la exterior.

Designul inovator si intuitiv al punctului de acces a fost special conceput pentru utilizarea eficienta a acestuia la exterior si permite o functionare optima fara niciun fel de problema in aproape orice climat, si anume la temperaturi ce variaza de la -30 de grade Celsius pana la 70 de grade Celsius. Pe langa toate acestea, modelul CPE510 vine cu o protectie impotriva atacurilor de tip ESD de pana la 15 KV si o protectie impotriva fulgerelor de pana la 6000 V pentru o siguranta ridicata de functionare.

PROMOȚIE Acces Point TP-Link CPE510 300Mbps Wireless – verifică preț

Dispozitivul modern de la TP-Link este alegerea perfect pentru a-l folosi rapid si cu mare usurinta in orice situatie, beneficiind de o carcasa dintr-un plastic creat special pentru a rezista la intemeriilor extreme din exterior cu certificare IPX5 de impermeabilitate. In plus, acesta ofera performante tehnice de inalta calitate, precum un chipset de la Qualcomm cu procesor MIPS 74Kc de 560 MHz si o memorie RAM DDR2 de 64 MB, avand dimensiunile de doar 22,4 x 7,9 x 6 centimetri.TP-Link CPE510

Dotat cu un chipset Qualcomm Atheros Enterprise, materiale de fabricatie rezistente si de foarte buna calitate, o antena interna de mare putere si nu in ultimul rand o sursa de alimentare de tip PoE (Power over Ethernet), punctul de acces TP-Link CPE510 este dedicat in special pentru folosirea la exterior atat de catre utilizatorii simpli de acasa, cat si de cei care fac parte din sectorul business. Cu toate acestea, dispozitivul modern de la TP-Link mai beneficieaza de mai multe tehnologii si functii wireless avansate, dar si multe altele.

Caracteristicile generale ale acestuia includ standardele Wi-Fi 802.11 a/n, o rata de transfer foarte buna de pana la 300 Mbps prin intermediul compatibilitatii sale cu banda de mare viteza 5 GHz, o antena interna directionala MIMO 2×2 polarizata dual cu o putere mare de emisie de pana la 13 dBi, ceea ce asigura o transmitere de date incredibila prin intermediul unei retele wireless pe o distanta uimitoara de pana la 15 Km+, conform companiei producatoare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT