Access Point TP-LINK TL-WA7510N, pentru exterior – teste

Daca ati ajuns la acest articol cu siguranta stiti ce este un “Access Point”, asa ca vom trece direct la subiect si va vom spune care sunt atuurile modelului TP-LINK TL-WA7510N, un produs de marca, care vine in aceasta perioada cu un pret accesibil si cu posibilitatea de a alege si un produs resigilat la un pret mult mai mic.

TP-LINK TL-WA7510N as putea spune ca este echilibrul perfect intre calitate si pret, un design modern cu specificatii pe cat se poate de bune, un model wireless cu raza lunga de actiune pe care putem sa-l folosim la exterior.

Dupa cum ne spune si producatorul, acest model este foarte eficient pe frecventa de 5GHz si ofera rate de transfer wireless de pana la 150Mbps, un punct foarte de apreciat.

Verifică noul preţ pentru Access Pointul TP-LINK TL-WA7510N

Acum va intrebati ce am facut cu toate aceste Access Point-uri (galeria de mai jos), ei bine vreau sa spun ca le folosim pentru un proiect dintr-un oras din Romania (nu vreau sa-i fac reclama), asadar in acel oras vom avea internet in majoritatea locurilor importante, internet de mare viteza prin WiFi chiar pe strada, totul gratuit, accesandu-se doar de pe telefoanele mobile care au aceasta frecventa.

TL-WA7510N vine cu o putere foarte mare de transmisie, discutam aici despre 500mW, de asemenea, trebuie sa mentionam ca asigura un semnal puternic si stabil pe distante extinse, conceput special pentru exterior si aducand frecventa de 5 GHz direct pe strada.

Trebuie sa precizam ca este un model care poate rezista la temperaturi extreme (-30°C~70°C), astfel nu trebuie sa ne facem griji ca din cauza frigului sau a caldurii, internetul nu o sa se poata accesa, ba mai mult de atat, TL-WA7510N vine si cu siguranta impotriva fulgerelor.

Noi le-am ales pentru ca le-am tesat, stim ca este cel mai bun model cu cel mai accesibil pret. Recomandam cu drag modelul de la TP-Link.

Comentarii

Leave a reply

Review IT