Trisa Vital Juicer 7006.75 – storcator de fructe si legume pentru un stil de viata sanatos!

Accesibil, modern si destul de performant, storcatorul de fructe si legume Trisa Vital Juicer 7006.75 este o posibila alegere perfecta pentru toate persoanele care isi doresc un stil de viata cat mai sanatos, gratie prepararii rapide si cu foarte mare usurinta a unor sucuri nutritive si extrem de delicioase din fructele si/sau legumele lor preferate, fiind totodata disponibil si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte accesibil.

Storcatorul accesibil de fructe si legume de la Trisa ofera un design modern si foarte atragator ce va atrage cu siguranta toate privirile celor din jur, fiind totodata si destul de compact pentru a se potrivi perfect in orice bucatarie si nu numai. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta si rezistenta de culoarea inoxului, confectionata din materiale igienice din otel inoxidabil, o tava pentru colectarea reziduurilor si de un calbu de alimentare de 1,25 metri.

PROMOȚIE Trisa Vital Juicer 7006.75, 500W, 350ml, Inox – verifică preț

Caracteristicile sale principale includ un motor eficient, silentios si foarte fiabil cu o putere decenta de maxim 500 W si o viteza ajustabila prin intermediul celor doua trepte de viteza, ceea ce va permite asadar sa va bucurati de o stoarcere rapida si de cea mai buna calitate a tuturor fructelor si/sau legumelor dumneavoastra preferate. In plus, acesta mai integreaza si o sita rezistenta si de buna calitate, fabricata din inox, pentru rezultate optime si de cea mai buna calitate.Trisa Vital Juicer 7006.75

Storcatorul de fructe si legume Trisa Vital Juicer 7006.75 dispune de o capacitate suficienta de 350 ml a recipientului pentru pulpa, dar si de un recipient pentru suc cu acceasi capacitate de 350 ml, oferind de asemenea o separare automata a sucului si pulpei in cele doua recipiente speciale de 350 ml. Tubul larg de alimentare permite introducerea simpla si usoara a fructelor sau legumelor taiate mai mare sau chiar intregi, gratie deschiderii mari pentru alimentare.

Cu toate acestea, storcatorul accesibil si modern de la Trisa mai beneficieaza de un accesoriu pentru impingerea fructelor sau legumelor in aparat, fara niciun fel de problema in ceea ce priveste siguranta dumneavoastra, un sistem anti-alunecare pentru o stabilitate ridicata chiar si pe blaturile lucioase, dar si un sistem de siguranta. In plus, componentele detasabile ale storcatorului sunt compatibile cu orice tip de masina de spalat vase pentru o curatare rapida si foarte eficienta.

Comentarii

Leave a reply

Review IT